avatar

Tema Setmanal: guanyador i proper tema

Espaguetis, fotografia de Joan RosellEl guanyador del Tema Setmanal en votació (El Menjar), ha estat en Joan Rosell amb els seus Espaguetis amb una puntuació de 3/5, seguit de l’Olga amb la foto de la pera en B/N 2,8/5, i el tercer lloc es compartit entre la Susss i en Miquel Bohigas, tots dos amb 2,6/5.

Hi han participat 18 fotografies i heu votat 14 persones gairebé a totes les fotografies .

Donem per tancat aquest tema i obrim les votacions per al tema actual, La Porcellana. Teniu temps fins dijous 1 de juliol a les 24.00h. Divendres que be tornarem a anunciar els guanyadors i un nou tema per a participar.

El Tema que us proposem aquesta setmana serà Les Mans.

Això que tenim al final de cada braç, que sol tenir 5 dits i que utilitzem per a infinitat de coses. És una eina de molta precisió que usem contínuament a la nostra vida. Des de menjar a saludar, des de mesurar a escriure amb ella. Hi ha qui es comunica a través de les mans i qui mes qui menys ha fet un gest de disconformitat, de victòria o de ràbia, només posant els dits d’una determinada manera.

Així doncs creiem que teniu infinites possibilitats per a fer fotografies i a més, com qui diu… Sempre les tenim a ma! Esperem les vostres fotografies des d’ara mateix i també fins dijous a les 24:00h.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Tema Setmanal: guanyador i proper tema”

  1. Enhorabona Joan i bon profit a tots els participants!

  2. Felicitats! La foto s’ho mereix!

  3. Una fotografia atractiva i molt ben executada, pel meu gust. Enhorabona!

  4. Enhorabona Joan, i gràcies a qui m’heu votat per quedar en tercer lloc compartit.

  5. Felicitats Joan! Una bona foto!!