avatar

Tens un treball sobre Barcelona?

11è Fòrum Fotogràfic

Et convidem a la festa de presentació de les bases de Vist a Barcelona, una convocatòria del Centre Cívic Can Basté per a l’11è Fòrum Fotogràfic, que tindrà lloc aquest divendres 11 de juny a les 21:30 al Mau Mau.

Vist a Barcelona és un projecte en procés que promou treballs de fotògrafs sobre la ciutat. Una ciutat que s’ha forjat amb molt d’esforç una imatge estereotipada, que no sempre s’ajusta a les seves realitats. Les seves gents, els de tota la vida i els nouvinguts, conformen un mapa de cultures, anhels i decepcions.

La convocatòria va dirigida a fotògrafs i col·lectius de fotògrafs. A la presentació es projectaran reportatges dels fotògrafs que han participat en el projecte fins el moment.

maumau underGROUNDT’hi esperem!

Fontrodona, 35    Metro Paral·lel

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.