avatar

Workshop de fotografia de moda amb Aida Servi, el 17 de juliol

Fotografia d'Aida Servi ITot just amb el taller d’en Guillermo Luijk en marxa, us anunciem el proper taller que tindrà lloc el proper 17 de juliol.

Aquest cop ens volem lluir i hem muntat una proposta absolutament diferent, res semblant al que havíem fet fins ara.

Us proposem veure com treballa a la pràctica una distingida fotògrafa professional de moda, l’Aida Servi (facebook). La sessió serà eminentment pràctica amb una primera aproximació teòrica a aquest món de la fotografia de moda. Tot seguit ens desplaçarem fins als llocs propers on farem les fotografies. El dinar el farem com sempre al restaurant Les Sedes.

L’Aida, que és de Madrid, vindrà acompanyada de l’Antonio Aguado, conegut dissenyador de moda i estilista. Els vestits que lluiran les models són de la seva creació i ell mateix les maquillarà i prepararà l’estilisme.

Tindrem també dues models professionals que seran el motiu principal de les fotografies: l’Andrea Muhlova i una altra encara per determinar.

L’altra bona noticia es que tots vosaltres disposarem també d’un temps per a fer fotografies de les models durant les sessions.

Fotografia d'Aida Servi IIFa poc l’Aida va realitzar un altre taller semblant a Mallorca, de la ma de l’associació AFzoom i de la que en podeu veure imatges i impressions. Aquest cop però la sessió serà en exteriors, en llocs espaiosos i amb flaixos de gran potència.

Com veieu aquest cop l’hem feta grossa. Serà una molt bona oportunitat per a veure en directe el treball de professionals de reconegut prestigi dins del mon de la moda.

Esperem que aquest nou concepte de taller tingui acollida i interès per part vostre.

Fa temps que anàvem darrera de fer un taller d’aquestes característiques, l’agenda però ens ha obligat a anunciar-ho amb tan sols tres setmanes de plaç. Esperem que l’atractiu d’un taller d’aquesta mena superi aquest inconvenient i ens puguem tornar a veure el 17 de juliol.

Si esteu interessats en assistir en aquest taller, no badeu gaire. El preu del taller és de 150€ i inclou el dinar al restaurant La Taverna de Les Sedes. Podeu reservar la vostra plaça fent el ingrés en el compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i email de contacte). També podeu fer la inscripció a través de la botiga EF, on hem posat a la venda “entrades” pel taller.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Workshop de fotografia de moda amb Aida Servi, el 17 de juliol”

  1. Quina bona pinta, agafo tanda!!!

  2. […] Workshop de fotografia de moda amb Aida Servi, el 17 de juliol » […]

  3. Jo també estic interessada en venir al Workshop del 17 de juliol, però veig que no està disponible de poder pagar a través de la botiga d’EF.
    EF’s, Quan ho activareu?