avatar

Concurs Mensual EF juny ‘10: el guanyador

Tristesa, de l'eventideFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF juny ‘10 amb el tema RETRAT, el guanyador és en Eventide amb la seva foto “Tristesa”, amb 48 punts. El segon lloc ha estat per el XaviH amb “Alba” (29 punts) i el tercer lloc per “Intimitat” de l‘Edu Crispi (28 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Com a premi d’aquesta edició del Concurs Mensual EF, l’eventide rebrà un exemplar del llibre Viejas historias de Castilla la Vieja, un magnífic recull de textos de Miguel Delibes acompanyat amb fotografies de Ramon Massats, de la col·lecció Palabra y Imagen de La Fábrica Editorial.

A més del llibre facilitat com sempre per La Fàbrica, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Agraïm de nou la col·laboració als dos patrocinadors.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Concurs Mensual EF juliol’10: interiors

Iniciem una nova edició del Concurs Mensual EF. Per aquesta ocasió, el tema és INTERIORS. I el que volem rebre són fotografies que mostrin l’interior d’un edifici o construcció. És a dir, el que podríem anomenar fotografia d’interiorisme arquitectònic. Triem aquest tema com una bona manera de posar en pràctica les tècniques apreses en el recent taller d’HDR realista amb Guillermo Luijk, els que vareu assistir, o d’iniciar-vos en la matèria. Òbviament, si teniu dubtes o dificultats en aplicar aquests procediments podeu fer consultes aprofitant la secció dels fòrums dedicada al taller.

El premi per aquesta nova edició del Concurs Mensual és un exemplar del llibre Helen Levitt. Lírica urbana, amablement cedit pels amics de La Fábrica.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 1 d’agost a les 24:00. No badeu!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Concurs Mensual EF juny ‘10: el guanyador”

  1. Enhorabona a l’Eventide i l’Edu, unes fotos magnífiques.
    x.