avatar

Adaptador d’objectius Nikon per a Canon

Adaptador EOS/NIK-NTEls usuaris de Canon poden fer servir, segurament, el major espectre d’objectius per a les seves càmeres rèflex: objectius Zeiss, Olympus, Leica, Canon (evidentment), i també Nikon. El fet que la muntura EOS de Canon sigui més gran que la de la majoria dels altres fabricants fa que sigui més fàcil adaptar un objectiu d’una altra marca a un cos Canon que no pas a la inversa. Però fins ara no hi havia gran cosa a fer amb un cos Canon i la majoria de les millors lents Nikon, les de la sèrie G (les que no tenen anella de diafragmes).

L’empresa alemanya Novoflex presenta un nou adaptador per a poder fer servir les lents de les càmeres Nikon en cossos de càmera Canon.

Es tracta de l’adaptador EOS/NIK-NT i la principal novetat (respecte a la sèrie ja existent EOS/NIK) es troba en el fet de poder adaptar també els objectius de la tipus G. Amb un sistema purament mecànic (una petita palanca, vaja) especial que tenen en un dels costats, l’usuari pot controlar l’obertura del diafragma d’aquests objectius.

El preu d’aquest adaptador voltarà els 169€.

Novoflex és una empresa alemanya amb seu a la localitat bavaresa de Memmingen i destaquen pel seu catàleg de trespeus, capçals (també específics per a panoràmiques), accessoris d’estudi, de macro i, clar, també adaptadors entre diferents fabricants d’objectius i cossos.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Adaptador d’objectius Nikon per a Canon”

  1. Qué bo. Ara estic jo informant-me d’adaptadors per a Nikon, i apareix una entrada d’adaptadors per a Canon.

  2. Doncs aviam què trobes. De Canon a Nikon no sé si hi ha res (o si hi ha res decent) per això que deia que el diàmetre de la muntura de les Nikon és més petit que el de les Canon. Però d’altres marques segurament trobis més coses.

  3. Bé, sembla que la marca nikon és molt seva i no adapta objectius aliens. Ains.

  4. No és qüestió de manies, capritxos, ni de ser “molt seva”, Sussss. Les limitacions són mecàniques: el diàmetre de la muntura Nikon és menor (Canon EOS 54mm, Nikon 44mm) i la distància entre l’anella de la muntura Nikon i el pla del sensor (o pel·lícula) és de les més grans del mercat (Nikon 46,5mm, Canon 44mm).