avatar

Allarguem el plaç del Concurs Mensual tot l’agost

Helen Levitt, lírica urbada. La Fábrica EditorialCom que tot i la crida feta per us animéssiu a participar no hem rebut pas gaires fotografies aquest mes i estem a tocar del termini previst, hem decidit enderrerir la data final d’entrega fins a finals del mes d’agost. Segur que més d’un ens ho agrairà…

Així doncs, els que heu enviat fotografies us podeu relaxar del tot i els qui no ho han fet per manca de temps, sempre tindran tot aquest llaaaarg mes per decidir quina han de presentar i fer-la de nou si cal.

Recordem que per aquesta ocasió, el tema és INTERIORS. El que volem rebre són fotografies que mostrin l’interior d’un edifici o construcció. És a dir, el que podríem anomenar fotografia d’interiorisme arquitectònic, podeu veure també les propostes que hi han penjades fins ara.

El premi per aquesta nova edició del Concurs Mensual és un exemplar del llibre Helen Levitt. Lírica urbana, amablement cedit pels amics de La Fábrica i una ampliació de 30×40cm sobre paper Hahnemühle d’alta qualitat  de la fotografia que desitgeu,  patrocinada pel laboratori Copia.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 29 d’agost a les 24:00h. I aquest cop no badeu!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Allarguem el plaç del Concurs Mensual tot l’agost”

  1. Buuua, buuua… em quedaré sense ungles dels nervis… jajajaja

  2. No et preocupis, Senda, jo no guanyaré… :-)