avatar

Aquest estiu, clases de Lightroom 3

Adobe Photoshop Lightroom 3 Learning CenterTenim les vacances a les portes, o al menys les tenen els que sàpiguen que són, i ja ens fem promeses del munt de coses que farem ara que tindrem temps de sobres. A mi, que voleu que us digui, la calor se’m fa força pesada. La platja no em tira gens i no soc animal de piscina. Personalment, crec que soc més de llibre i càntir —botijo o búcaro, per entendre’ns— a l’ombra. És la situació ideal per gaudir d’un bon llibre, per exemple. I de dedicar algunes estones a fer un cop o d’ull a aquelles coses que ens agradaria aprendre i que el dia a dia ens obliga a postposar constantment.

Doncs en aquesta línia, vull dir d’aprendre coses noves, a banda dels llibres —un recurs clàssic, de baix consum i veritablement portable— també tenim internet. Ja ho sabeu prou, que s’hi poden trobar fonts d’informació sense fi sobre les matèries més diverses. I la fotografia no és una excepció.

Seguint sobre aquest fil, us faré una recomanació. Que consti que va dirigida especialment als que esteu interessats en aprofundir el coneixement i domini de Adobe Photoshop Lightroom. I concretament, de la versió més recent, la 3. Ja sabem que la darrera renovació d’aquest pes pesat dels reveladors RAW ha vingut farcida de novetats i millores. Més raó doncs per posar fil a l’agulla i dedicar algunes estones —tampoc cal estressar-se— a capbussar-nos en les profunditats d’aquest programa. Doncs ja teniu el trampolí ideal per saltar a la piscina del nou Lightroom: el web Adobe Photoshop Lightroom 3 Learning Center.

Aquest web de recent aparició te al darrera dos dels noms de més prestigi en el món dels productes de tractament fotogràfic: Scott Kelby i Matt Kloskowski. Aquests dos vells coneguts són els amfitrions de luxe d’un web que ens ofereix un generós ventall de vídeo-tutorials, trucs i astúcies, enllaços a altres llocs web relacionats, etc. Amb aquestes armes, poca resistència pot oposar el Lightroom 3 a l’aficionat àvid de coneixement.

Feu un cop d’ull, deseu-la entre els favorits del vostre navegador i programeu-vos una estoneta al dia per mirar-vos un o dos tutorials. Ja ho sabeu: aquest estiu, Lightroom 3 a la fresca. Això sí, l’hamaca i els mojitos els haureu de posar vosaltres mateixos.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Aquest estiu, clases de Lightroom 3”

  1. Gràcies Joan

    jo, de ben segur que me’n miraré algun de capítol. Estic enganxar al Lightroom !!

    Bones vacances