avatar

Concurs Mensual EF juliol ’10: que hi ha algú?

Helen Levitt, lírica urbada. La Fábrica EditorialJa ens ho imaginem, que la calor estreny amb força, la suor fa que els ratolins llisquin incontrolables i els teclats cada cop estan més enganxifosos. Això se’n diu estiu i ningú s’escapa dels efectes, ni tan sols espaifotografic i els seus fidels i sacrificats seguidors.

Encara i així, volem fer una crida a fer un esforç i trobar un moment perdut entre glop i glop de clara, el temps just entre dues capbussades a la piscina, un instant robat al temps que hem de dedicar a trobar la peça que li falta al para-sol que varem comprar bé de preu fa ni se sap quants estius. Nois, noies, que us trobem a faltar en diversos aspectes!

A banda de la calma canicular dels fòrums, que resulta força evident, us heu adonat que només hi han unes poques fotos presentades al Concurs Mensual? Recordeu que el termini per enviar les vostres fotos acaba el proper diumenge 1 d’agost a a les 24:00h. Que ho voleu deixar per l’últim moment? Mireu que de les presses no surt res de bo, i després tot són plors i lamentacions.

Segur que teniu present que el premi per aquesta edició del Concurs Mensual és un exemplar del llibre Helen Levitt. Lírica urbana, cedit pels amics de La Fábrica. Doncs vinga, animeu-vos i ajunteu els ànims i les ganes per enviar a concurs la foto guanyadora, per tal d’endur-vos un llibre magnífic per gaudir a l’ombra del xiringuito.

Aquí teniu les condicions per enviar les vostres fotografies.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.