avatar

Dissabte 10, una bona ocasió per fer fotografies

Manifestació 10 de juliol: Nosaltres decidim, som una nació!Òmnium Cultural ha convocat una manifestació per aquest dissabte 10 de juliol en defensa de l’Estatut i de la voluntat del poble. Sota el lema Som una nació. Nosaltres decidim, la marxa començarà a les 18:00h a Diagonal amb Passeig de Gràcia.

Potser pensareu que aquesta és una manera velada de donar-hi suport, però no entrarem en valoracions de cap mena. Només hem cregut que és una bona ocasió per agafar la càmera i aventurar-se a copsar el fet tan significatiu que hi tindrà lloc. Potser tornarem a veure una manifestació tan nombrosa com la del 1977. Això ja seria un fet històric memorable i una ocasió única per voler-hi ser present.

Us animem a anar-hi, a penjar les vostres imatges i deixar el vostre testimoni a la web d’espaifotografic.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Dissabte 10, una bona ocasió per fer fotografies”

  1. EF no podia deixar de banda aquesta cita amb la reivindicació de la dignitat del poble català. Jo no podré ser-hi, però espero gaudir de les fotografies que aporteu…

    Amunt i crits!! (amunt i clics)

  2. Amb tot el que passa cal que ens pronunciem d’una vegada.

    Però un cop més i com sempre vaja, penso que els polítics estan fent un mal paper, tenen una bona oportunitat per anar tots a una i es barallen per esgarrapar quatre vots.

    En fi, que si, que hi aniré.

  3. Jo també hi seré, però aquesta vegada sense càmera.