avatar

El lloc on visc, a Vinaròs.

El lloc on visc, a VinarósDe la ma d’en Sapet i dels membres de Vinaròs Photobloggers, l’exposició col·lectiva “El lloc on visc” d’espaifotografic.cat va arribar a Vinaròs fa uns dies i avui s’inaugura com a tal. L’exposició romandrà oberta des d’avui fins el diumenge 11 de juliol.

Esperem que un cop més sigui tot un èxit.

Es un bon motiu per alegrar-nos-en tots plegats, doncs per si de cas no ho recordeu, hi participem 41 membres d’espaifotografic.cat de 33 llocs diferents. Evidentment la majoria es troben a Catalunya però s’hi poden veure també imatges de Palma de Mallorca, Donosti i les més llunyanes d’Aveiro(Portugal).

Aquesta exposició comença a comptar amb un llarg currículum, doncs ja ha estat a Vilassar de Dalt, on es va inaugurar l’agost de l’any passat i a passat per Les Borges del Camp, Terrassa, Mollet de Peralada i ara a Vinaròs.

Us convidem de nou a fer que segueixi donant voltes i demanar per exposar-la al lloc on viviu. Esperem doncs que aviat faci algun altre viatge.

Aquí teniu la noticia a la web de Vinaròs Photobloggers

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “El lloc on visc, a Vinaròs.”

  1. Havía anat a Terrassa. A Sabadell encara no ha arribat l’expo.

  2. Rectificat Markus, ha estat un lapsus

  3. Em sembla que va passar per la Selva del Camp i no per les Borges del Camp.

  4. Perdona Pep, estava confós.
    Salutacions.