avatar

Guanyador del Tema Setmanal

"Cirera amb cua" de joanrosellUn cop més, aquest vegada en el tema Fruites, el guanyador del Tema Setmanal ha estat en Joan Rossell amb la fotografia “Cirera amb cua“ amb 2,9 punts sobre 5, seguit d’en Trunfu amb 2,8 i en Joan Porredon amb 2,5 en tercer lloc.

Un cop més veiem que les vacances estan molt a prop i això es nota en el nombre de participants, tan sols cinc aquesta vegada, encara que el nombre de votants a estat d’onze. Per això i com ja vàrem dir, aplacem la convocatòria d’un nou tema fins a principis de setembre.

Realment la continuïtat del guanyador es d’admirar i esperem que després de l’estiu torni a pujar el nombre de participants a una nova convocatòria. Fins al setembre doncs…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Guanyador del Tema Setmanal”

  1. Felicitats altra vegada, Joan Rosell! Molt merescudes, m’agradava molt la teva foto!

  2. No ho entenc… ahir al matí la mava fotografia era la menys valorada, però totes es movien en marges molt estrets… ha estat una sorpresa fer el salt al tercer lloc, també amb marges molt estrets. En aquesta edició la meva preferida era la del Trunfu, però això no treu que feliciti al Joan Rossell per la seva trajectoria. Certament té un estil propi. Poques vegades m’he equivocat d’associar-li una fotografia seva… sobretot al concurs mensual que la foto és anònima.

    Bones vacances!!

  3. Agraeixo els elogis del personal. Faig el que bonament puc i malgrat que el tema setmanal per mi és un exercici, un laboratori de proves, de gustos, de provocacions estètiques i una excusa per dedicar unes quantes hores de cap de setmana a la fotografia (que és el que cercava), i també durant la setmana si la foto del cap de setmana no em convenç, no deixa de ser això un exercici.
    Pel que fa al mensual, proposta més seriosa, aquest any no “rasco bola” i he de millorar, malgrat no vull fer propostes massa clàssiques, sinó que procuraré millorar dins del meu estil, que dit de passada, i en referència al comentari afalagador d’en Joan Porredon: “Certament té un estil propi. Poques vegades m’he equivocat d’associar-li una fotografia seva… sobretot al concurs mensual que la foto és anònima.”, llegint això sento com s’engreixa el meu ego:-)