avatar

Guanyador, votacions i nou Tema Setmanal, (Fruites)

"Ombres Xinesques", de joanrosellUn cop mes i aquest cop amb el tema Les Mans el guanyador ha estat en Joan Rossell amb la fotografia “Ombres Xinesques“, a qui felicitem per la seva constància i amb el reconeixement de ser un cop més el més votat per tots. En segona posició han quedat empatats a punts l’Olga i en Joan Porredon i en tercer lloc la Susss.

Us convidem a tot a participar en la votació del tema d’aquesta setmana “de plàstic” en el que hi han participat 10 fotografies. Recordem que en la votació hi pot participar tothom, encara que no hagi presentat cap fotografia.

El tema d’aquesta setmana serà “Fruites“.

La fruita es l’òrgan que es fa a partir de la flor i que conté les llavors per a futures plantes. Ara n’hi ha de tots colors: síndria, meló, préssecs, peres… I les acostumem a menjar de postre, madures i en molts casos ben fresquetes, potser senceres, a talls o bé en macedònia. Tot plegat ben acolorit per a una foto del Tema Setmanal.

Esperem que us animeu a participar-hi desprès de la petició expressa de continuïtat del Tema Setmanal i que vàrem acollir amb tot l’interès.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Guanyador, votacions i nou Tema Setmanal, (Fruites)”

  1. Felicitats Joan Rossell, ja a la primera visualització de la fotografia tenia la sensació que era bona… el temps que ha passat i les valoracions que n’hem fet ho confirmen.

  2. Gràcies Joan. De fet, aquest cop, la idea ha estat del meu fill…

  3. La veritat és que aquesta imatge té magnetisme i és una foto que no passa desapercebuda. Felicitats Joan!