avatar

Guanyador, votacions i vacances del Tema Setmanal

El guanyador del Tema Setmanal aquest cop ha estat en Miquel Bohigas amb la fotografia “Forquilla“, a qui felicitem per l’avantatge assolida respecte a les altres fotografies participants. En segona posició ha quedat l’Olga i en Joan Porredon en tercer lloc. Realment un resultat ben semblant al de la setmana anterior

Us convidem a tots a votar el tema d’aquesta setmana, “Fruites“, en el que, tristament, hi han participat tan sols 5 fotografies. Recordem que en la votació hi pot participar tothom, encara que no hagi presentat cap fotografia.

Ja tenim les vacances a la porta i qui més qui menys te obligacions, que encara que no siguin tan serioses com les d’hivern potser són fins i tot més absorbents. Tot això es nota força, tant en la participació als fòrums com en l’enviament de fotografies. Per això, hem decidit aplaçar la convocatòria d’un nou tema fins a principis de setembre.

Esperem que un cop us hagueu relaxat, pres els aires d’un lloc ben allunyat de l’habitual i amb les piles ben carregades, us animeu a participar de nou en el Tema Setmanal.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Guanyador, votacions i vacances del Tema Setmanal”

  1. Cert, jo je estat uns dies fora i no he pogut participar ni a plàtics ni a fruita.
    Ens retrobem al setembre.

  2. Felicitats Miquel y a la resta també per compartir les vostres fotos!

  3. Molt bona foto Miquel!… encara me la vaig mirant de tant en tant. En quant a les Vacances del tema Setmanal, doncs em sembla bé… si tothom en fa de vacances, perquè no vosaltres també!

    Bon estiu!

  4. Moltes gràcies companys. La foto està feta a la taula de la cuina de casa, amb llum natural. La vaig fer el 20 de desembre de 2008 amb una Panasonic DMC-LX3.