avatar

Imatoria, un concurs força interessant

Imatoria, concursos temàtics de fotografiaImatoria es una web des de la que s’organitzen concursos temàtics de fotografia. El tema present es diu Temples del s.XXI i proposen que mostrem les fotografies del que és per nosaltres un temple avui en dia. Potser és la Sagrada Família, però potser ens tira més el camp del Barça, el McDonals o La Maquinista… Si en voleu saber més consulteu les bases del concurs.

Els concursos són a nivell mundial i hi ha premis i no són petits, el primer son 1.000€ més un exemplar d’un llibre commemoratiu del concurs, la inclusió de la foto en altres medis i els beneficis que aquesta generi; el segon i tercer 500€ i 200€ respectivament i les mateixes avantatges de la primera. A més, es contemplen 10 mencions a categoria general, 10 mencions a qualitat tècnica i 10 a concepte.

Bé, si sou dels que aspireu a guanyar un concurs mundial, aquest pot ser el vostre trampolí. Ah, no tot són avantatges es clar: s’ha de pagar 10€ per fotografia presentada. Però en aquest concurs no cedeixes els drets de la imatge i et donen els beneficis si la imatge es ben rebuda i venuda en alguna galeria quan s’exposi arreu del món. Tampoc és tant car, no?

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Imatoria, un concurs força interessant”

  1. Ara si registres 2 imatges pots pujar-ne 3!

    Fins al final del concurs “Temples del s.XXI” en Imatoria.com pots registrar 2 imatges y pujar-ne una mes de gratis!
    3 pel preu de 2!

  2. Gracies pel suport en la difusió del concurs!