avatar

Making of amb Aida Servi

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Us mostrem avui un making-off d’un treball de l’Aida Servi anomenat Alice in Wonderland, amb l’agència Fotopunto i que es va fer a l’hotel Puerta de Amèrica de Madrid. També podeu veure fotografies d’aquesta mateixa sessió al seu Facebook.

Us recordem que l’Aida Servi es la propera fotògrafa amb la que farem un workshop el proper dissabte dia 17. Encara sou a temps de fer la vostra inscripció en aquest taller. És una magnífica oportunitat de veure com treballa una professional de la fotografia de moda, aprendre com s’organitza, participar en una sessió complerta i tenir contacte amb aquesta fascinant especialitat fotogràfica.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.