avatar

OjodePez Photo Meeting Barcelona en marxa!

Fotografia d'Aitor LaraOjodePez Photo Meeting Barcelona ja és aquí! En dos dies, tots els inscrits podran gaudir de nombroses activitats que hem anat anunciant: conferències magistrals, xerrades, projeccions de cinema i debats de gran qualitat en què participaran fotògrafs com Alex Majoli, Susan Meiselas, Michael Ackerman, Donald Weber, Txema Salvans , Rafael Trobat, Zijah Gafic, James Mollison o Craig Cohen.

L’acte inaugural, que començarà el dijous 15 de juliol, a les 18:30h, comptarà amb la participació de dos grans fotògrafs: Susan Meiselas i Oliviero Toscani. A les 19:00h i a les 20:30h, respectivament, els autors donaran una conferència oberta al públic al pati de La Virreina Centre de la Imatge fins a completar aforament.

Susan Meiselas, fotògrafa documental i membre de Magnum Photos des de 1976, és autora de Carnival Strippers, Nicaragua, El Salvador: The Work of 30 Photographers, Xile from Within, Kurdistan: In the Shadow of History, Pandora’s Box and Encounters with the Dani. Ha rebut diversos premis com el Robert Capa Gold Medal, Leica Award for Excellence i Maria Moors Cabot Prize, entre altres. El 1992 és nomenada membre MacArthur. Les seves fotografies es troben en diverses col·leccions americanes i internacionals.

El fotògraf italià Oliviero Toscani va fer cèlebre en el món sencer la marca Benetton amb les seves campanyes publicitàries. El 1990 va fundar la revista Colors i el 1993 va crear Fabrica, actiu centre d’investigació al voltant de la comunicació i l’art promogut per Benetton.

Podeu consultar el programa complert del OjodePez Photo Meeting Barcelona i les ofertes d’inscripció des d’aquí. Pots fer la teva inscripció des d’aquest enllaç.

Organitzación del OjodePez Photo Meeting Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.