avatar

Postposat el Workshop de moda amb Aida Servi

A hores d’ara no hem cobert el mínim de places necessàries per poder realitzar aquest taller i tot i faltar una setmana, ens veiem obligats a posposar-ho fins passat l’estiu.

Segurament les dates no eren les més propicies i encara que possiblement a última hora podríem haver cobert aquest mínim d’assistents, ens veiem en l’obligació de fer-ho ara per donar temps a l’Aida a refer la seva agenda.

La nostra intenció és mirar de tornar-ho a convocar en tornar de vacances, a mitjans-finals de setembre. Òbviament, això depèn molt de la disponibilitat de l’Aida Servi i els seus col·laboradors, però estem mirant d’encabir-ho a l’agenda. En qualsevol cas, us mantindrem informats, donarem prioritat als inscrits fins ara i us demanem que si esteu interessats en assistir-hi ens ho comuniqueu i així podrem tindre una millor previsió de cara a setembre.

Així mateix us demanem per a futurs tallers us apunteu amb prou antelació, ja que ens convé saber-ho amb prou plaç de cara a allotjaments, bitllets, dinar, etc i més si els ponents son de fora de Catalunya com era el cas. Malauradament la tendència és apuntar-se l’última hora, però aquest cop no ho hem pogut demorar més i sentim haver de fer aquest pas. Als qui havíeu fet el pagament, ja us hem reintegrat l’import de la inscripció.

Us preguem que disculpeu les molèsties ocasionades en prendre aquesta decisió.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.