avatar

Un concurs amb domini

Concurs de fotografies punt.cat

Ara que som a l’estiu, i que vénen de gust les activitats lúdiques i fresques, us proposem un concurs fotogràfic d’aquells que no impliquen haver-se de trencar molt les banyes, i que són compatibles amb les vacances o les festes majors d’estiu.

Per a participar en aquest concurs, sols heu de fotografiar… Exemples de .cat! L’organitzador del concurs és la Fundació .cat, que és l’entitat que gestiona aquest domini d’internet.

El concurs accepta tot tipus d’imatges on el nom d’algun domini .cat sigui ben visible, i en valorarà especialment l’originalitat. Les bases del concurs són ben senzilles: el domini ha d’estar actiu, no s’hi valen fotografies de la pantalla de l’ordinador, i les imatges han de ser inèdites. Podeu llegir les condicions en aquest enllaç.

Pel que fa als premis, hi haurà un premi atorgat per un jurat, un premi otorgat per votació popular, i un premi especial en els casos de fotos que es presentin en la categoria de turisme. Podeu llegir-ho aquí.

Ah, i si teniu una web o un fotobloc amb domini .cat, penseu que a més d’aquests premis, hi haurà descomptes en la renovació, o la compra, de dominis a internet!

Així que, si us hi animeu, treieu el cap a la web del concurs!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Un concurs amb domini”

  1. Fet, Jordi! A més m’han donat les gràcies per la publicitat que els hem fet a la web! Gràcies company! ;)

    http://www.domini.cat/fotobloc/index.php