avatar

Visita guiada “Passejant Centelles”

Fotografia d'un brigadista, Agustí CentellesEl 18 de juliol de 1936 es va desencadenar la insurrecció militar que va desembocar en la Guerra Civil Espanyola. Un conflicte que, de manera anòmala, encara modula l’Estat Espanyol modern. El dia 19, la revolta va arribar a Barcelona. Aquell matí Agustí Centelles va sortir de casa com a fotoperiodista i va regressar investit fotògraf de guerra.

Per a recordar ambdues metamorfosis —la de la persona i la de l’Estat— la gent d’Arqueologia del punt de vista organitza aquest diumenge 18 de juliol una visita pels escenaris de la fotografies que va prendre Centelles durant aquella jornada. A l’acte assistiran Octavi i Sergi Centelles, fills del fotògraf. Qui ho desitgi pot portar la seva càmera per a re-fotografiar aquells escenaris.

Els interessats en assistir a aquesta visita han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a arqueologiadelpuntdevista@gmail.com.

  • Data: Diumenge 18 de juliol de 2010
  • Horari: A les 10h
  • Lloc: Cruïlla C/Diputació amb C/Llúria, 08009 Barcelona (mapa)
  • Preu: Entrada gratuïta (Cal inscripció prèvia)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.