avatar

La vida per una portada del National Geographic

Portada del National Geographic, amb la imatge presa per Wes SkilesLes imatges de la revista National Geographic sempre ens impacten per la capacitat de transportar-nos a llocs d’una gran espectacularitat, i pel seu estil a l’hora de mostrar-nos la realitat amb una gran força visual (un estil, val a dir-ho, també molt criticat, però ara no és el moment d’entrar-hi). Perquè això sigui possible, els fotògrafs viatgen per tot el món, i en molts casos mirant d’arribar allà on ben poques persones poden fer-ho.

Wes Skiles n’era un d’ells. Fotògraf apassionat pels fons marins, feia molts anys que fotografiava els medis aquàtics, des dels gèlids mars glacials fins als càlids mars tropicals.

El passat 21 de juliol estava a la costa est de Florida, prenent imatges per a la revista NG. Sembla ser que era una zona molt perillosa, per l’acumulació de gasos generats per la biologia marina de la zona, alhora que la gran quantitat de coves facilitava l’aparició de corrents i remolins. Wes Skiles avisà que emergia a la superfície, però al cap d’uns moments, quan els companys l’anaren a buscar, ja era mort.

Abans d’aquest fet, la revista National Geographic ja havia decidit que una imatge seva seria portada de la revista. Probablement haurà estat una de les portades més cares de la revista.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “La vida per una portada del National Geographic”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by espaifotografic, ferran cerdans serra. ferran cerdans serra said: "La vida per una portada del National Geographic" http://ow.ly/2no23 #fotografia […]

  2. Bufa. Avui mateix he fet una ullada a aquest reportatge, soc suscriptora de NG. Marededeu senyor, és una disciplina mooolt dificil.