avatar

81737… Que t’hi jugues?

El nostre dècim de loteria del 2010Un any més el temps ha passat tant de pressa que sense adonar-nos estem a la tardor. Queden només tres mesos per tornar a sentir aquella cantarella que anuncia pluja de milions. Gairebé tothom porta algun dècim de Nadal i nosaltres en tenim uns quants perquè aquesta il·lusió comú encara s’en faci més comú i puguem comprar aquell equip somiat. O potser per celebrar-ho tots junts fent una KDD a algun lloc llunya, qui sap…

Per això posem a la venda dècims de la loteria de Nadal comprats a la Bruixa d’Or de Sort. A partir d’ara i fins a que s’exhaureixin tots els dècims, els posem a la vostra disposició.

El número d’aquest any és el 81737. Hem triat aquest número per que és una combinació veritablement màgica: el 7, guarisme místic per antonomàsia i que a més és la diferència exacte entre la cinquena xifra —un 8, el signe del infinit en vertical!— i la quarta —el 1, símbol de l’únic, de la singularitat—, apareix repetit en dues posicions separades pel 3, un altre digit amb evidents significacions místiques. Aquesta conjunció numèrica de extraordinària harmonia ja fa preveure que ha de ser el dècim afortunat. Davant d’aquests arguments tan sòlids i absolutament irrefutables, algú s’atreveix a dubtar?

El preu oficial del dècim és de 20€, però aquest cop us volem demanar una col·laboració per al manteniment d’espaifotografic: una aportació voluntària de 2€ per dècim. Estem segurs que us vindrà de gust col·laborar per tal que aquest web segueixi amb la seva activitat i considerem que 2€ no han de fer cap mal als futurs milionaris. A banda cal que afegiu el preu de l’enviament certificat, que son 3€ més. Per tant, en total són 25€ per dècim. Si en demaneu dos, evidentment només hi haureu de pagar un enviament i per tant seran 22+22+3= 47€. Ara bé, si us descuideu i demaneu dos cops seran dos enviaments, 6€. Així doncs, abans de fer la comanda val la pena assegurar-se si algun familiar o amic en volen més.

La Bruixa d'OrEls dècims els heu de demanar a través del fòrum, en aquest fil que hem obert. Hi ha un número de compte i heu de fer un ingrés indicant el vostre nom, adreça, un telèfon i després enviar un missatge al fil dient que ho heu fet. En el mateix fil anirem informant dels que s’han venut i els que queden.

Donat que hi ha un número limitat de dècims, se serviran fins a esgotar-los i per rigorós ordre d’ingrés. Els dècims, com podeu suposar, no estan encara a la nostra propietat sinó que els reservem. Quan s’acabi el termini per fer l’ingrés del total reservat, ens enviaran els dècims i per tant no els rebreu fins a finals de novembre. És una puntualització per qui no sàpiga com van aquestes coses.

Nota: la imatge que il·lustra la noticia és una recreació, evidentment perquè encara no tenim el dècim.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.