avatar

Concurs Mensual EF juliol-agost ‘10: el guanyador

Tangram, de l'edSELVAFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF juliol-agost ‘10 amb el tema INTERIORS, el guanyador és en l’edSELVA amb la seva foto “Tangram”, amb 28 punts. El segon lloc ha estat per la Tere amb “Abandó” (22 punts) i el tercer lloc per “Tempus fugit” de l‘Edu Crispi (20 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Com a premi d’aquesta edició del Concurs Mensual EF, l’edSELVA rebrà un exemplar del llibre Helen Levitt. Lírica urbana, una magnífica sel·lecció de imatges de la gran fotògrafa americana, dedicada durant dècades a enregistrar la vida quotidiana dels barris més humils de Nova Iork.

A més del llibre, facilitat com sempre pel nostre patrocinador La Fàbrica, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Agraïm de nou la col·laboració als dos patrocinadors.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Concurs Mensual EF setembre’10: solitud

Iniciem una nova edició del Concurs Mensual EF. Per aquesta ocasió, el tema és SOLITUD. Volem que expresseu en imatges aquest sentiment que en ocasions ens oprimeix el cor: la sensació de no tenir ningú a prop espiritualment, que no físicament —evidentment ens podem sentir ben sols al bell mig d’una multitud—, de no comptar amb ningú, de no importar gaire… Parem aquí, que no volem fer plorar ningú. En qualsevol cas, creiem que queda prou clar: parlem del sentiment, no de la situació física.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 3 d’octubre a les 24:00. Ja podeu començar a treballar!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Concurs Mensual EF juliol-agost ‘10: el guanyador”

  1. Després de les felicitacions en el fil ara cal plantejar-se aquest nou repte de Ef. Solitud! A priori sembla difícil, veurem que se’ns ocorre!

  2. Enhorabora per el guanyador i dos finalistes. De veritat que no sé com situar el punt de vista a la foto guanyadora… molt bé edSELVA!!! D´Abandó m´agrada molt l´ambientació decadent que ha aconseguit i de Temps fugit la llum i els colors càlids de les parets. També hi havien un bon grapat de fotos que també m´agradaven molt. Vaja, que així i tot sent Agost, heu fet els deures.
    Del nou concurs ho veig força complicat, pero bé, veure que puc fer.
    Salut