avatar

Fotografies estelars

Blazing Bristlecone, de Tom LoweEl concurs fotogràfic Astronomy Photographer of the Year, organitzat per l’Observatori Reial de Greenwich, ha concedit els premis de l’edició de l’any 2010. La fotografia guanyadora, que il·lustra aquesta entrada, fa ser feta per Tom Lowe des de les White Mountains (California, USA) i mostra una vista espectacular de la Via Làctia.

Si us interessa la fotografia astronòmica, us recomanem una visita a fons del lloc web de l’Observatori Reial de Greenwich. Hi trobareu quantitat d’informació, imatges magnífiques i tutorials que us ajudaran a iniciar-vos en aquesta apassionant especialitat fotogràfica. Si tot això us anima prou i us engresqueu a presentar les vostres fotografies al concurs de l’observatori, aquí podeu consultar els premis i les normes de participació.

Us recomano que no deixeu de veure la resta de fotografies guanyadores i finalistes de les diverses categories, visitant aquest enllaç. També podeu fer un cop d’ull al grup de Flickr relacionant amb aquest concurs, on s’exhibeixen imatges fantàstiques que mostren les maravelles del univers. Una passejada entre les estrelles!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Fotografies estelars”

  1. Gràcies per aquests enllaços, Joan! Hi ha fotografies increïbles, no només la guanyadora!