avatar

Sortida interfòrums Tarragona 18 de setembre 2010

Pont del diable, a TarragonaNois i noies, ja ho tenim aquí. Després de les vacances ens tornem a posar les piles i organitzem una trobada conjunta amb els de Barcelona Photobloggers i els de Vinaròs Photobloggers.

La convocatòria és pel dia 18 d’aquest mes, només amb dues setmanes d’anticipació però amb unes dates prou bones pel temps, amb un lloc d’obligada visita i amb gent dels tres grups.

Una bona oportunitat per conèixer gent dels altres fòrums i fer fotografies d’un lloc excepcional, Tarragona, la capital del tarragonès, una ciutat amb molta història.

De tots els detalls de la sortida s’en cuida la Senda, que ens farà de Cicerone amb ajuda de la Tere. Si hi ha algú més de Tarragona que les vulgui ajudar, segur que estaran encantades.

El lloc de trobada serà al punt d’informació del Camp de Mart (Av. Catalunya) a les 09:00h. A l’Avinguda Catalunya hi ha dos aparcaments i l’Av. Maria Cristina, el carrer a l’esquerra abans del punt de trobada, és zona blanca. Més endavant a l’esquerra hi ha una avinguda on també es pot trobar lloc. Mentre esperem a ser-hi tots, els puntuals tenen la muralla al costat per començar a distreure’s.

Tocar ferroEntrarem al casc antic a buscar el Carrer Major per arribar a la Catedral, després anirem a la Plaça del Fòrum, on farem una parada per recuperar ;-). Baixarem cap a la Plaça del Rei, des d’on arribarem a la capçalera del Circ. Més a baix hi ha l’Amfiteatre, arribarem a la Rambla Nova on tocarem ferro i tornarem cap el cotxe passat per la Plaça de la Font.

Visitarem el Circ i l’Amfiteatre romà. A tots dos llocs, si som més de 25 persones, valdrà només 3€ l’entrada conjunta.

Després anirem a buscar el cotxe per anar al restaurant Les Fonts de Can Sala. El menú és de 30€. Qui no vulgui dinar de restaurant pot buscar una altre opció, encara que el dinar es un bon moment per a compartir i gaudir de la companyia.

A la tarda visitarem l’Aqüeducte.

Cal que us apunteu (els usuaris d’EF ho podeu fer per email o en el fil que hem obert al nostre fòrum), que ens dieu quants sereu i si us quedareu a dinar. Us preguem que ens deixeu alguna forma de contacte, com email i telèfon mòbil. Necessitem poder preveure la gent que serem per encarregar el restaurant. La data límit per dir-ho és el dia 15. Demanem un compromís ferm i seriós a l’hora d’apuntar-se, per tal de tenir una previsió encertada. També es pot preveure un menú infantil per qui vulgui venir amb nens.

Un cop anem arribant, recollirem els diners, per poder pagar conjuntament als llocs que entrarem i al restaurant i estalviar-nos cues.

Ens veiem a Tarragona!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Sortida interfòrums Tarragona 18 de setembre 2010”

  1. Trobada interfòrums a Tarragona…

    Des de fa uns mesos hem estat en contacte amb els amics d’espaifotografic.cat y Vinaròs Photobloggers per a muntar una trobada conjunta. Finalment, la data escollida és el proper 18 de setembre de 2010. Ens trobarem a la ciutat de Tarragona, la c…

  2. […] Sortida interfòrums Tarragona 18 de setembre 2010 » […]