avatar

“Arraconat” de Barcelona Photobloggers

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

El proper divendres 29 d’octubre a les 18h els companys de Barcelona Photobloggers inauguren al centre comercial Maremagnum l’exposició fotogràfica “Arraconat”. L’exposició està basada en el relat curt “Arrinconado” de l’escriptor argentí resident a Barcelona Santiago Ambao. La mostra es podrà veure fins el 29 de novembre.

Aquesta exposició és el resultat d’un projecte de col·laboració en què tots els participants han pres part en totes les etapes del mateix, des de la definició fins a la producció. El projecte ha implicat l’elecció del text i l’adaptació d’aquest a un storyboard, la tria dels actors, localitzacions, estil d’il·luminació, tècniques de post-producció d’imatges i eines de col·laboració en xarxa. Els projectes d’art col·laboratiu, com “Arraconat”, són una forma d’art basats en un procés social en els quals l’experiència i vivències de l’equip formen una part essencial, tan important com l’obra final.

Maremagnum, una vegada més, dóna suport a les iniciatives artístiques més joves i contemporànies, cedint el seu espai al col·lectiu Barcelona Photobloggers, amb el que porta col·laborant des de fa tres anys i amb el que ha portat a terme tres exposicions conjuntes.

Cal reconèixer la tasca que porten a terme els companys de BCN Photobloggers amb iniciatives com aquesta i us convidem a tots a ser-hi presents el dia de la inauguració.

Data: Del 29 d’octubre al 29 de novembre de 2010
Horari: De 10h a 22h (diumenges inclosos)
Lloc: Maremagnum, Moll d’Espanya 5, 08039 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Nota de premsa per a descarregar