avatar

Concurs Mensual EF octubre ’10

"Espera cap a on" del QuimDasquensSi seguiu el Concurs Mensual EF a través dels fòrums, a hores d’ara ja sabeu que el guanyador de l’edició setembre ‘10 amb el tema SOLITUD, ha estat en QuimDasquens amb la seva foto “Espera cap a on”, amb un total de 37 punts. El segon lloc ha estat per el Hein Reich amb “Solitud vs Multitud” (32 punts) i el tercer lloc per “Amb S de “single”” de’n Pep Prats (20 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Com a premi d’aquesta edició del Concurs Mensual EF, el QuimDasquens rebrà un exemplar del llibre Conversaciones con fotógrafos 1: Graciela Iturbide, García-Alix, Rio Branco, Bleda y Rosa, Pierre Gonnord, Andres Serrano, facilitat com sempre pel nostre patrocinador La Fàbrica, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Agraïm de nou la col·laboració als dos patrocinadors.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Aquest més, toca el vidre

Iniciem una nova edició del Concurs Mensual EF. Per aquesta ocasió, el tema és VIDRE. Ens referim al material, més o menys transparent, incol·lor o no, amb el que es fan objectes tan quotidians com els gots, copes o ampolles. No volem coses que semblin de vidre o suggereixin aspectes o propietats del mateix, com per exemple reflexes a l’aigua. Volem vidre, en qualsevol de les seves possibles formes i variants, però vidre. Estem convençuts que sereu capaços de salvar l’aparent simplicitat del tema i us esforçareu en trobar visions originals i sorprenents de quelcom aparentment tan banal i comú. Això sí, us preguem que us ajusteu al tema.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 31 d’octubre a les 24:00. Ja cal que us afanyeu, que aquest cop només teniu tres setmanes!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Concurs Mensual EF octubre ’10”

  1. […] El tema del concurs mensual és: VIDRE […]