avatar

Divendres 22, EF a COMRàdio… I més coses!

EF a "Extraradi" de COMRàdioAquest divendres canviem de mitjà i anem a la ràdio, concretament a COMRàdio de 17:40 a 18h, al programa l’Extraradi. Malauradament no hi podran ser tots els que ens hagués agradat que vinguessin. Ens referim als col·laboradors i redactors, però procurarem que no quedi res al tinter. Volem esmentar els que hi col·laboren, tant de manera visible com més a l’ombra, parlar dels projectes que hi han en marxa i els futurs… Tot el que podrem en els escassos 20 minuts que tindrem.

Es una bona ocasió per donar a conèixer l’espaifotografic fent-ho des d’un medi més analògic i no tant des de la pròpia xarxa. Ens agradarà que ens escolteu, si teniu ocasió.

Tornant de la ràdio ens trobarem amb tots els que vulgueu venir a la inauguració de l’exposició de l’Àlex Alonso, a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt, a les 20h. A l’acte hi haurà un tastet de bolets cuinats de diferents maneres i es farà també una xerrada per part de l’Enric Gràcia, assessor del programa Caçadors de Bolets. Així doncs, també es un bon lloc per fer una trobada d’última hora i al voltant d’unes fantàstiques fotografies de l’Àlex Alonso. A veure si us animeu, que segur que estarà molt bé.

I serà també l’Àlex Alonso qui l’endemà tutelarà el Taller de fotografia de Bolets que farem pels voltants del Montseny o Montnegre, on hi hagi més quantitat i varietat d’espècies micològiques. Un taller sens dubte molt aprofitable pels que volen aproximar-se al món del macro. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi si us ve de gust.

En fi, un cap de setmana força atapeït que volem compartir amb tots els que ho desitgeu.

La gravació del programa

Fem un afegit per tal d’oferir-vos la gravació de la nostra intervenció radiofònica. Podeu escoltar-la des d’aquí mateix, fent servir el reproductor d’àudio que hem inclòs a continuació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Divendres 22, EF a COMRàdio… I més coses!”

  1. Bona gent la de l’Extraradi. Estarem pendents de la ràdio!

  2. Que bona notícia!! Tv, Ràdio, Internet i que ens queda? :) Pujaran les cotes d’audiència de l’emissora! : D

  3. Estarem pendents… a veure si us puc escoltar en directe… Endavant!! Em sap molt greu no poder assistir a la resta de propostes: l’exposició de l’Àlex i el taller de l’endemà…

  4. Molt bé!
    Per si no ho podeu escoltar en directe, com jo, he mirat el web de la COM i he vist que es pot descarregar el podcast del programa.

  5. […] Molt bé! Per si no ho podeu… &raquo esteve […]