avatar

La Fàbrica presenta InterArtive

InterArtive, revista electrònica d'art i pensament contemporaniEl proper dilluns 4 d’octubre a les 19:30 h. tindrà lloc la presentació de la revista electrònica InterArtive, una plataforma d’art i pensament contemporani creada per investigadors de la Universitat de Barcelona. Cada mes InterArtive publica textos en diferents idiomes i una galeria virtual, un espai on es presenten artistes contemporanis i els seus treballs.

InterArtive és una plataforma de diàleg oberta que intenta posar en relació diferents àmbits de recerca al voltant de la crítica i la reflexió sobre l’Art i el Pensament contemporani. Les diferents procedències dels integrants d’InterArtive empeny a desenvolupar un projecte que comporta la interrelació entre cultures i l’intercanvi d’opinions i visions diferents entre si.

El diàleg intercultural és la noció bàsica sobre la qual construir, a través de diferents llenguatges i tipologies d’expressió, identitats i societats obertes i conscients dels diversos aspectes de la realitat.

La Web de InterArtive és una eina útil on investigadors, estudiants, curiosos i usuaris poden localitzar informacions i línies de pensament sobre les múltiples facetes de l’art contemporani. Un lloc de trobada —en forma de revista— dinàmic i accessible des de qualsevol part del món.

Al finalitzar l’acte se servirà una copa de vi. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Presentació de la revista electrònica InterArtive
La Fàbrica Barcelona
C/ Tapioles 53 (veure mapa)
08004 Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.