avatar

Tallers amb Manolo Laguillo i Àlex Alonso: no val a badar!

Tallers de fotografia amb Manolo Laguillo i Àlex Alonso

S’acosten les dates finals i el temps se’ns tira al damunt. Si teniu interès en assistir al taller “El paisatge: espais de improvisació” amb Manolo Laguillo heu d’afanyar-vos a fer la inscripció. El taller es celebra aquest mateix dissabte i queden molt poques places lliures. Hi trobareu tots els detalls en aquesta entrada que varem publicar en portada. No us despisteu o us quedareu fora!

Quant al taller Fotografia de Bolets amb Àlex Alonso, els que estigueu interessats també convindria que penseu a fer la inscripció quant abans millor. Com ja sabeu, aquest taller està programat pel proper dissabte 23 d’octubre. Tota la informació ben detallada la trobareu en aquesta entrada. Si voleu fer un cop d’ull al resultat del mateix taller en la seva edició de l’any passat, podeu veure les fotos que varen mostrar els assistents.

Vinga, no us despisteu, que després només queda plorar!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.