avatar

Taller de Fotografia de Bolets: un èxit!

Taller de Fotografia de Bolets amb Àlex AlonsoCom ja deveu saber, el passat dissabte 23 d’octubre varem fer el Taller de Fotografia de Bolets, amb l’Àlex Alonso. Potser no és del tot correcte que nosaltres mateixos ens tirem les floretes, però hem de dir que estem molt contents de com va anar tot plegat. La jornada, que va ser llarga, intensa i molt enriquidora, va concloure amb la sensació que els assistents havien cobert les seves expectatives i havien gaudit plenament del dia.

Evidentment, aquest èxit se l’ha d’atribuir de tot dret a l’Àlex Alonso, que un cop més va demostrar les seves dots naturals com a professor i la seva gran capacitat de transmetre entusiasme i passió. Des del primer moment ens va contagiar de la seva energia i fascinació pel món de les espècies micològiques i, alhora, ens va revelar els secrets, claus i sol·lucions òptimes per tal de crear imatges veritablement encisadores.

També volem agrair als participants del taller la seva confiança, entusiasme i col·laboració. Tot plegat, va fer que l’ambient del dissabte fos d’autèntica companyonia i absolutament relaxat i positiu. Veritablement, un dissabte fantàstic. Cal dir que tothom va aplicar ràpidament les idees i tècniques que l’Àlex va explicar en la primera aproximació teòrica. És a dir, que els assistents es varen passar bona part del dia tirats pel terra. Imaginem que ahir diumenge les rentadores devien treballar a ple rendiment!

Esperem que el resultat de tot plegat es vagi veient en els propers dies, a mesura que els assistents al taller vagin mostrant les seves fotografies. Alguns ja han començat a mostrar-les i estem segurs que la resta també s’animaran a fer-ho ben aviat. Nosaltres podem dir que la feina dels companys amb els que varem compartir el dia va ser de gran nivell, tal com varem poder veure a la projecció de fotografies que varem fer en acabar el taller.

El que sí podem fer és mostrar-vos un breu reportatge d’alguns moments del taller, en el que podeu veure els assistents concentrats i abocats plenament en la seva feina.

L'Àlex Alonso mostra i comenta els materials que fa servirL'Àlex Alonso explica les seves tècniques per fotografiar boletsL'Àlex demostra el seu procés creatiuElement molt senzills i control de la llum natural per crear les fotografiesEls assistents no perden detall, concentrats en les explicacions de l'ÀlexSeguint els passos de l'Àlex des del portàtil, connectat a la seva càmeraArriba el moment de posar en pràctica les explicacionsLa resta del taller va transcórrer a ran de terraEls assistents es varen entregar plenament a la feinaAplicant les tècniques explicades per l'ÀlexColze a colze, perseguint una visió personal del subjecteLa foto de grup del Taller de Fotografia de Bolets (foto: Pep Prats)Un merescut descans, abans del visionat de les fotos i el soparAbans de sopar, la projecció de les fotos realitzadesL'Àlex comenta la feina dels assistents al tallerAtenent a l'anàlisi i comentaris de l'Àlex Alonso

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Taller de Fotografia de Bolets: un èxit!”

  1. Quina enveja, espero a la propera poder assistir-hi. A la primera feu cara de “crec que això no són rovellons” ;) :D

  2. Jo com era “repetidor” puc corroborar tot el que es diu en aquesta entrada. Un dia magnífic “caçant bolets” en bona companyia.

  3. […] passat vaig ser un dels afortunats alumnes de l’Àlex Alonso al taller de fotografia de bolets. La seva demostració pràctica de com treballa, m’ha fet recordar un text sobre la sintaxi […]