avatar

Temps de bolets amb Àlex Alonso

Bolets del Montnegre, fotografies de bolets per Àlex AlonsoSembla ser, segons tots els indicis i per algunes de les cistelles que els seus ufanosos propietaris es plauen a exhibir, que aquest serà un molt bon any de bolets. La conjunció de tots aquells factors que semblen formar una combinació tan màgica com imprevisible —plujes, temperatura, vent, etc— auguren una temporada plena de satisfaccions pels aficionats a la recol·lecció boletaire.

Sent com som un lloc web dedicat a l’afició per la fotografia i la seva divulgació a la nostra terra, no podíem passar per alt un altre de les aficions més comuns i pròpies del país: caçar bolets. Com que estem fermament convençuts que ambdues aficions són perfectament compatibles i fàcilment combinables, us proposem dues activitats que no són sinó una fusió perfecte d’elles. A més, per tal que tot plegat resulti encara més coherent i compacte, aquestes dues activitats tenen un element comú, en aquest cas humà: l’Àlex Alonso.

Amb ocasió de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt, que es celebra el proper cap de setmana, l’Àlex Alonso ens presenta una selecta mostra del seu magnífic treball fotogràfic al voltant del món de les espècies micològiques. Es tracta d’una exposició de fotografies de bolets titul·lada Bolets del Montnegre. Aquesta exposició de fotografies la podreu visitar a la Sala Cultural de Vilassar de Dalt (C/ Manuel Moreno 30, veure mapa) i la inauguració es farà el divendres 22 d’octubre a les 20h.

Coincidint amb la inauguració de l’exposició, el micòleg Enric Gràcia (professor de la UAB i assessor del programa Caçadors de Bolets de TV3) oferirà una conferència titul·lada “Cultiu de Bolets. Bolets a domicili”.

Taller de Fotografia de Bolets amb Àlex AlonsoLa segona activitat, igualment protagonitzada per l’Àlex Alonso, és el Taller de Fotografia de Bolets que, com ja deveu saber, organitzem pel proper dissabte 23 d’octubre. Alguns de vosaltres ja vareu tenir l’oportunitat d’acompanyar-nos l’any passat en l’anterior edició d’aquest taller. Els que no hi vareu assistir, ara teniu l’ocasió ideal per introduir-vos o perfeccionar les tècniques fotogràfiques necessàries per realitzar fotografies de bolets, fongs i espècies micològiques de petites dimensions (fotografia macro), guiats per un autèntic expert en la matèria com és l’Àlex Alonso.

Trobareu tota la informació sobre aquest taller en la noticia que varem publicar el passat 2 d’octubre. Si teniu dubtes o voleu fer alguna consulta, ho podeu fer en aquesta secció dels fòrums. Àlex Alonso i nosaltres mateixos estarem encantats de respondre les vostres preguntes.

No badeu! Com ja us hem dit, el taller és el proper dissabte 23 d’octubre. Si no us voleu quedar a terra, feu la vostra inscripció quant abans millor.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Temps de bolets amb Àlex Alonso”

  1. […] de la radio ens trobarem amb tots els que vulgueu venir a la inauguració de l’exposició de l’Àlex Alonso, a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt, a les 20h. A l’acte hi haurà un tastet de bolets […]