avatar

Concurs Mensual EF octubre ’10: el guanyador!

Xocs, de l'edSELVA

Si sou habituals dels fòrums d’EF, ja debeu saber que el guanyador del Concurs Mensual EF octubre ‘10 amb el tema VIDRE, ha estat l’edSELVA amb la foto “Xocs”, amb 36 punts. El segon lloc ha estat per l‘Edu Crispi amb “Plou” (27 punts) i el tercer lloc per “Gegant de vidre” de’n tru (20 punts).

Podeu veure totes les fotos d’aquesta edició del concurs directament des de la presentació que hem inclòs a continuació. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

El premi per aquesta nova edició del Concurs Mensual és un exemplar del llibre Lo más cerca que estuve del paraíso, d’Alberto García-Alix, facilitat com sempre pel nostre patrocinador La Fàbrica, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Agraïm de nou la col·laboració als dos patrocinadors.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Concurs Mensual EF octubre ’10: el guanyador!”

  1. Molt bona la foto guanyadora!. Una composició pel meu gust molt elegant.