avatar

La vida és plena de colors

Tots coneixem les diferències entre la nostra televisió pública i la britànica. A alguns fins i tot els fa vergonya aquesta diferència. Si per una cosa destaca la BBC és per la qualitat dels seus continguts, concretament en el periodisme d’investigació i els reportatges. Per això avui parlem de BBC Earth. No serà un tema exclusivament fotogràfic, però hem pensat que us agradaria ja que ens trobem en un món on cada vegada hi ha més time-lapses, stop-motion, slow-mo’s (sembla que entengui del tema, amb aquest vocabulari, eh?) i càmeres rèflex que enregistren vídeo. Segur que, si més no, els trobeu de gran inspiració per a les vostres fotografies, igual que quan vam parlar de la pel·lícula de Yann-Arthus Bertrand.

La cadena pública britànica ha emès un nou vídeo amb el títol “La vida és plena de colors” per a anunciar els nous documentals:

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

És un vídeo d’uns escassos cinquanta-dos segons que fa honor al seu títol i que obre la porta a tot el contingut de BBC Earth: un enorme recull d’històries que formen la vida. Històries d’animals, de plantes, de fenòmens meteorològics, del micromón… històries fascinants, de por, encoratjadores, tristes…

També trobareu l’interessant bloc del fotoperiodista Tim Allen, així com el bloc d’entre bastidors dels documentals.

Com ells mateixos diuen “la vida és plena d’històries, bellesa i meravelles naturals. […] Així que sigueu curiosos, entreu i trobeu-vos el vostre planeta“.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “La vida és plena de colors”

  1. m’agraden moltíssim els documentals de bbc, gràcies! i molt bons els enllaços que recomanes.