avatar

Posem que parlem d’una Gigapano de Madrid

Gigapanoràmiques de Madrid

Parafrasejant la coneguda cançó sobre Madrid i seguint en la línia de les fotografies panoràmiques de dimensions galàctiques —lamento la referència futbolística, impròpia de mi— resulta que la gent de la capital del regne també tenen la seva super-giga-pano. De fet, són tres panoràmiques de gran resolució, fetes des de tres edificis singulars i ben alts, que ofereixen una vista general de la urbs força atractiu. A més, podem triar si volem una vista nocturna o diürna.

Les panoràmiques venen complementades amb un mapa de Madrid, des del que podem triar el punt de vista i en tot moment podem veure cap a quina zona de la ciutat estem orientant la nostra mirada.

Com en altres casos, es pot activar un mode de visualització de “pantalla complerta” que mostra les panoràmiques cobrint tot l’espai del nostre monitor. I la veritat, és que val la pena mirar-se-les d’aquesta manera.

Gaudiu doncs d’una visita virtual, ben barata i ràpida, d’una ciutat plena d’atractius. I sense aixecar-vos de la cadira!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.