avatar

Any nou i amb nous propòsits

La nova cara d'espaifotograficEncarem aquest nou any amb il·lusió renovada i amb ganes de més reptes i replantejaments, tal com es va parlar.

Aquest és l’any del tercer aniversari i ja es hora de renovar la web, fa temps que hi estem al donant voltes i ha portat i portarà encara molta feina, però ens agradaria tenir-la llesta per a celebrar-ho, cap al mes de març.

Us mostrem el plantejament del nou disseny, que encara pot variar una mica en funció d’algunes coses a concretar. Alguns apartats tindran més protagonisme que fins ara, hem incorporat noves opcions i funcions, creiem que serà més accessible i amb molta més informació d’un sol cop d’ull. Millorarà l’accés i les prestacions, la rapidesa, etc. També volem redissenyar les galeries, per millorar-les, fer-les més simples i accessibles.

Diàriament hi haurà una noticia nova a la portada com venim fent bona part d’aquest any menys divendres i caps de setmana, recordem que abans n’eren dues cada dia. Els redactors d’aquestes son els que ja coneixem tots i esperem que per molt de temps. Recordem que no es pas cosa de 10 minuts ni d’una hora elaborar una noticia de portada i sovint són de molta qualitat. Per això els hi hem de continuar agraint.

Volem fomentar les trobades temàtiques en les que apart de professors externs, nosaltres mateixos (qui s’ofereixi a fer-ho) puguem ser part activa en l’ensenyament de tècniques o de compartir experiències al voltant de la fotografia. Aquestes les començarem molt aviat, abans d’un mes (ja ho anunciarem) i serà una trobada temàtica sobre gran format, amb en Joan Porredon i potser algú més com a convidat. Tindrem l’oportunitat de experimentar l’estil de treball que en Joan anomena Slow-Photo.

Continuem un any més fent tallers com fins ara. Primarem per sobre de tot la qualitat de la temàtica i del ponent. Podem avançar que el primer taller després del aniversari d’EF serà amb l’Eduardo Momeñe. Un plat fort per començar, però que de segur ens obrirà una nova visió i farà que ens replantegem moltes coses.

Volem obrir el Concurs Mensual a tothom, treure la restricció d’haver participat a EF i anunciar-ho a la gran quantitat d’amics ;-) que tenim pel Facebook, i per això estem buscant un nou sistema per gestionar-ho de manera més automàtica que fins ara i no haver d’assumir més feina si hi han moltes més fotografies. Això si, el premi l’enviarem contra-reembossament per no incrementar la despesa mensual (temps de crisis).Volem donar més volada també al Tema Setmanal amb les noves galeries i amb nous al·licients, esperant que hi participi mes gent, i també a les altres activitats que es fan periòdicament i que també son assumides per diferents col·laboradors.

Estem també buscant més patrocinadors, tant per aquestes activitats com per aconseguir el suport econòmic que venim necessitant. I per aquest fet també activarem el que es va comentar del carnet d’amic d’EF, amb descomptes a diversos establiments, descomptes als tallers i altres avantatges que ja anomenarem.

Tal com varem dir, preveiem oferir allotjament per a qui vulgui tenir la seva pàgina web, inicialment sota el subdomini d’espaifotografic i més endavant amb domini propi si es desitja, amb un ventall de diferents plantilles i opcions per a la creació de la web pròpia.

Les visites son l’indicatiu de que la web està quallant i encara que amb èpoques de més activitat, actualment estem al voltant de les 600 diàries. Ens agradaria continuar creixent i fer d’EF un lloc de referència al món de la fotografia en català. Per això necesitem que continueu donant-nos suport  i que ens comenteu el que hi trobeu a faltar o el que us agradaria trobar-hi. I si algú de vosaltres vol col·laborar de manera més activa, no dubteu a dir-ho, estarem encantats de rebre també aquest tipus de suport.

Foto de grup de la Calçotada EF 2008 (foto: Araceli Merino)I per últim, ens agradaria celebrar el nostre tercer aniversari tal com ho varem fer el primer any: amb una bona calçotada. L’any passat no es va poder celebrar, però enguany la liarem més gran. Caldrà que us apunteu quan donem els detalls i com que l’aforament és gran però limitat, tindran preferència els qui varen venir a l’anterior edició. De moment només en sabem la data: serà el diumenge 27 de febrer. Ens podeu enviar un correu si voleu reservar la vostra plaça.

En fi, bon començament d’any!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris14 comentaris a “Any nou i amb nous propòsits”

 1. Ja n’hi han uns quants que ens han escrit per a la llista de la Calçotada. Quan ho sol·liciteu, cal que ens dieu si veniu acompanyats o no.

  Tal com varem dir però, qui ja va venir a la primera tindrà preferència i posarem en llista d’espera a la resta que hi vulguin venir. De tota manera, aquest any podrem ser més gent i esperem que hi càpiga tothom.

  Ja donarem detalls de les activitats i preu. Qui vingui de lluny també se li podrà aconsellar un parell de llocs on dormir si volen venir dissabte.

  La Tere (i familiars) i la Senda seran a les que els hi haurem d’agrair més poder fer aquesta trobada del 3er aniversari i celebrar-ho com cal.

 2. Un “urra” per la Tere i la Senda, ..i per en López i en Pep també ;-)
  Ara que he vist la foto de la trobada de fa dos anys m’han vingut moltes ganes de tornar-ho a repetir, …quins records, va ser un dia molt maco.
  Encara recordo el braç garratibat de fer l’allioli !!

 3. Bon Any 2011 per tothom i felicitar a la gent que s’ha currat la nova web . A la 1ª calçotada no vaig poder venir però sembla que aquesta per dades hem va be !

 4. jo sóc membre d’ef només per poder assistir a aquesta calçotada…
  encara recordo com em vaig fotre les botes!
  enhorabona per tota la feina i la il·lusió que despreneu cap a tothom.