avatar

Concurs Mensual EF gener ’11: Geometries, amb mòbil

Concurs Mensual EF gener '11Comencem l’any amb un nou Concurs Mensual. Tal com varem dir volem obrir el concurs a tothom, però no hem trobat encara un sistema que permeti la gestió de les votacions tal com ho venim fent des de la pàgina. Per tant, eliminem la restricció dels missatges però ho anunciarem tant aviat com puguem. Esperem que ens ajudeu en això i hi hagi més participació. Recordem però que per accedir al premi s’ha de presentar i votar les fotografies.

En aquesta ocasió, i donat que el que es pretén és que hi hagi més participació, perquè no lligar-ho a un aparell que gairebé tots portem a la butxaca, que el portem moltes hores al damunt i costa ben poc de prèmer el botonet? Hem sentit a parlar molts cops de que la càmera no fa al fotògraf i ara tindreu ocasió de demostrar-ho.

Segur que el vostre mòbil porta una càmera, segurament més precària que la que teniu a l’equip, però fa unes magnífiques fotografies per a penjar-les a la web.

Com que aquest no és de per si un tema, en proposarem un de ben senzill: formes geomètriques bàsiques, línies, figures, rectangles, cercles. N’hi ha per tot arreu, als edificis, als cotxes, per terra, a les parets…

I no us talleu aquest cop, perquè no provar aquells filtres que porten el programes de l’Iphone, d’Android o del que tingueu? Posem-nos creatius. No ens hi acostumem, però aquest cop val tot: fer efectes Lomo, deixar la foto com una Polaroid dels anys 70… Només compta el resultat final. Això si, siguem honestos, no utilitzem el PS aquesta vegada. Potser només per a redimensionar la imatge final si és necessari, però per a res més, d’acord?

Així doncs, el tema del Concurs Mensual EF de gener el podem anomenar Geometries, amb mòbil.

Estem buscant un premi per aquest concurs doncs la seu de La Fàbrica a Barcelona ha tancat i la persona amb qui contactàvem ja no hi treballa. Per tant ja anunciarem properament quin serà aquest premi. El guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 30 de gener a les 24:00. No badeu! I quan ens l’envieu, si és possible deixeu-hi incrustades les dades EXIF. Si no és possible, volem saber el model del mòbil amb el que ha estat feta la fotografia.

Esperem que ens ajudeu a divulgar el concurs i que hi hagi més participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Concurs Mensual EF gener ’11: Geometries, amb mòbil”

  1. joroña!! el meu mòbil venia amb un cable??, em sembla que si, au, a trastejar per tota la casa jajajaja

  2. Òstres, igual el meu mòbil també fa fotos encara que siguin d’un píxel per cada persona.

  3. Ja em semblava a a mi… plan B: fer foto amb el mòbil d’un altre jajaja

  4. Ara que en tres mesos m’han robat dos mòbils, el últim amb una camara de 8megapixels, ara que he recuperat aquell vell mòbil que no vaig llençar per si de cas, ara proposeu aquest tema. Paciència, farem el que pugem!