avatar

Taller amb Eduardo Momeñe, 26 de març de 2011

Fa  uns dies que ho varem anunciar i avui ja podem donar tots els detalls del que serà el proper taller d’espaifotografic. Aquest cop comptem amb l’Eduardo Momeñe. Com us havíem avançat, està programat pel 26 de març. Encara falten dies, però no badeu! És una ocasió especial ja que l’Eduardo Momeñe no ha fet cap taller a casa nostra, ni tan sols a Barcelona. Per això, un cop en fem difusió per altres canals estem convençuts que serà tot un èxit.

Acerca de la mirada fotográfica

Amb la fotografia digital tots n’hem aprés de nou i la tecnologia ha reclamat molta part del nostre desig de coneixement, però ben aviat ens hem tornat a fer preguntes i a voler saber què dir i com dir-ho amb les nostres fotografies. Un concepte que potser no és nou, però que segueix més vigent que mai, podria ser el d’educar la mirada. Un pas endavant per a qui ja ha cobert el desconeixement inicial sobre pixels, focals i d’altres aspectes més tecnològics que fotogràfics, quelcom que ens ajudi a millorar la nostra creativitat, a saber expressar a traves de les fotografies.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Eduardo Momeñe es fotògraf i divulgador, ha escrit gran quantitat d’assajos i articles sobre estètica fotogràfica. Fotògrafs de renom han estat entre els seus alumnes als nombrosos tallers, cursos i seminaris que ha impartit.

La revista Fotografias o la serie de TV La Puerta Abierta son ja obres de culte pel que fa a la difusió de la fotografia. El seu darrer llibre La Visión Fotográfica, del que s’en ha parlat sovint aquí, és gairebé de lectura obligada per a qui busca entendre els mecanismes de la fotografia.

Acerca de la mirada fotográfica es el títol que l’Eduardo Momeñe ens ha suggerit per a un taller que ens donarà pautes perquè gaudim de la fotografia, perquè la comprenguem, perquè la visquem.

La jornada tindrà lloc al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt (Masia Can Banús, C/Marqués de Barberà 9, Vilassar de Dalt, veure Google Maps). L’horari serà de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h, amb un petit descans, cafè i coca, a la primera part.

Si esteu interessats en assistir a aquest taller, no badeu gaire! Encara queden dies, però més val preveure. El preu del taller és de 100€ i haureu de sumar-hi 25€ (125€ en total) si voleu dinar al restaurant La Taverna de Les Sedes. Recomanem però que ho feu, doncs es un bon moment per a conèixer gent amb els mateixos interessos, treure dubtes, aclarir conceptes, etc.

Podeu fer l’ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i telèfon o e-mail de contacte). Agraïm als qui ja heu fet la reserva per assegurar-vos la plaça i que ens ha donat una pauta per saber l’interès que ha despertat aquest taller. Esperem també la vostra col·laboració fent efectiu l’import del taller.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Taller amb Eduardo Momeñe, 26 de març de 2011”

  1. Ja he fet lïngres, ens veiem aviat,salutacions

  2. Ara mateix he fet l’ingrés a nom : Núria Ribes Bonet (la meva filla) és el regal d’aniversari dels seus 22 anys.