avatar

Sortegem dos exemplars de “La visión fotogràfica”!

Sortegem dos exemplars de "La visión fotogràfica"El passat cap de setmana anunciàvem el sorteig d’un exemplar del llibre La Visión fotogràfica de l’Eduardo Momeñe. Aquesta iniciativa ha tingut tan bona acollida que hem decidit donar el doble d’oportunitats a cadascú afegint un segon exemplar del llibre. No cal que feu res més que emplenar el formulari de participació. Nosaltres, en comptes d’agafar només el primer número que ens doni la pàgina Random.org n’agafarem també un segon, que designarà qui rebrà l’altre llibre.

Recordeu que encara teniu temps fins diumenge 27 de febrer a les 24h per omplir el formulari de participació. Com ja verm dir, el dilluns 28 farem una llista perquè sapigueu quin numero teniu en el sorteig i dimarts 1 de maig publicarem els dos guanyadors.

En el cas que no us toqui, us adrecem al web Afterphoto on podreu trobar el llibre d’Eduardo Momeñe a un preu molt assequible, sobretot considerant la qualitat d’aquesta obra i el profit que s’en pot treure. És un llibre altament recomanable! També podeu visitar la seva pàgina al Facebook: La Visión Fotográfica.

Per altra banda, sapigueu que ja ens queden molt poques places lliures pel taller que ens farà l’Eduardo Momeñe, pel qual aviat haurem de tancar les inscripcions. Si esteu interessats en assistir-hi, no badeu i feu ja la vostra reserva.

Us suggerim que estigueu esteu atents i vigileu la nostra portada: ben aviat hi haurà encara més sorpreses!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Sortegem dos exemplars de “La visión fotogràfica”!”