avatar

Concurs Mensual EF febrer ’11: el viatge fotogràfic

Engeguem un nou Concurs Mensual EF. Aquest cop el tema el podríem anomenar “El viatge fotogràfic“. Potser amb aquest títol la cosa no queda prou clara: no es tracta de que ens ensenyeu la vostra foto de les vacances sinó quelcom més conceptual. Més aviat es tracta de reflexionar sobre la idea d’exploració i descobriment, que tant pot ser del que ens envolta com del que som nosaltres mateixos. Sovint, fer un viatge físic no és sinó una manera de dur a terme un exercici d’auto-coneixement, oi?

Partint d’aquesta idea, per aquesta edició del Concurs Mensual EF us posarem deures: per entendre el que proposem heu de veure el capítol 4 de la serie “El Geni de la fotografia” que s’ha estat estat emetent pel canal 33 i de la que ja en varem parlar en portada i als fòrums. La podreu trobar en anglès al YouTube. També podreu trobar tots els capítols d’aquesta magnífica sèrie documental a la web totsrucs.cat (cal instal·lar el programa eMule per descarregar-los).

Us mostrem la primera part del capítol en qüestió, que es titula “Pel·lícules de paper“, per tal que pugueu anar per feina.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Sens dubte les indagacions a propòsit del tema i les conclusions que en treure’m seran el més profitós del viatge. Així doncs, ja podeu començar a lligar caps i ensenyar-vos les vostres propostes.

Estem buscant un premi pel concurs, que ja anunciarem convenientment. El guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Esperem que ens ajudeu a divulgar el concurs i que hi hagi més participació que en anteriors edicions.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 27 de febrer a les 24:00. No badeu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.