avatar

Estrenem pàgina a Facebook

EF a FacebookCom molts de vosaltres sabeu, ja fa temps que estem al Facebook intentant aprofitar per promocionar les activitats i fer créixer espaifotografic. Però la veritat és que fins ara s’ens han estat escapant alguns detalls de bones pràctiques i encara ara tenim un cert desconeixement en quant funcionament i els recursos que ofereix aquesta plataforma social.

Encara que comptem amb ajuts benintencionats, no hem ensopegat amb ningú amb coneixements profunds que s’ens ofereixi a gestionar tot aquest món de les xarxes socials i desenvolupar-ne tot el potencial. Això ens obliga a fer-ho tal com sabem i en la mesura que hi podem dedicar temps i neurones.

El cas és que finalment hem entès que una comunitat com EF no pot estar sense una pàgina pròpia a Facebook. Fins ara hem estat mantenint el perfil associat al compte que varem crear en el seu moment. L’hem alimentat amb els continguts de la portada, hem captat contactes i amics, hem promocionat els nostres esdeveniments… En definitiva, sembla ser que hem aplicat energies en el punt equivocat!

Com que de savis és rectificar, encara que sigui tard, finalment hem creat una pàgina Facebook! I per què serveix? Doncs per ben poca cosa si no comptem, un cop més, amb el vostre recolzament. Les pàgines Facebook adquireixen valor i es doten de noves possibilitats a mesura que arrepleguen seguidors. La nostra, de recent creació i amb la pintura encara fresca, exhibeix una xifra de fans poc menys que ridícula. L’adreça URL per accedir-hi tampoc és gaire amigable, ja que no podem crear-ne una de més directe fins que tinguem un nombre mínim de seguidors… Parlant clar i català: Ens cal fer-ho entre tots!

Adrecem aquesta crida a tots simpatitzants i habituals d’EF que alhora són usuaris de Facebook, una gran part doncs. Si us plau, marqueu la nova pàgina d’EF amb el botó “M’agrada” i feu-vos-en seguidors. Amb el vostre suport, segur que en poc temps tindrem una pàgina a Facebook ben maca i lluenta!

Ja ho sabeu: si EF us agrada, digueu-lo al Facebook!

Novetats: ja tenim l’adreça curta per la pàgina

Amb el vostre recolzament ja hem assolit, de sobres, la xifra mínima de seguidors per aconseguir una adreça més amable per la nostra pàgina a Facebook. A partir d’ara també ens podeu seguir a facebook.com/espaifotografic.catala. Moltes gràcies per la vostra empenta!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Estrenem pàgina a Facebook”

  1. Felicitats per la tasca feta. Pel que fa a mi, ja l’he suggerida a tothom !!