avatar

Sortegem “La Visión fotogràfica” de l’Eduardo Momeñe!

"La Visión Fotogràfica" d'Eduardo MomeñeAmb el permís de l’amic Oscar Ciutat que ja ho va fer a principis de gener, nosaltres també sortegem un exemplar del llibre La visión fotogràfica, signat pel seu autor: l’Eduardo Momeñe. Per tal d’engrescar-vos a participar en aquest sorteig us oferim un petit tast d’aquest fantàstic llibre que ja compte quatre edicions!

La visión fotogràfica és una obra de caràcter pedagògic que fa que ens plantegem molts interrogants al voltant de la fotografia, que ens convida a reflexionar sobre el nostre treball i ens motiva a investigar l’obra de grans fotògrafs, tot plegat per que siguem més conscients del que fem i que les fotografies que creem siguin millors quant a contingut. No es tracta d’un text de caire tècnic: “La visión fotográfica” tracta del “què” i del “perquè”, no del “com”.

El sorteig és obert a tothom, per participar no és necessari ser usuari registrat al fòrums d’espaifotografic. Només us caldrà omplir el formulari, molt senzill, en el que demana únicament el nom i un e-mail de contacte. L’únic requisit per participar es que residiu a l’estat espanyol.

Teniu temps per participar fins diumenge 27 de febrer a les 24:00h. El dilluns 28 farem una llista amb tots els participants i el número que tenen en el sorteig i dimarts dia 1 de març triarem el guanyador des de Random.org,  que ens donarà el número guanyador i per tant l’afortunat o afortunada.

Interessats en la fotografia, amics de Facebook, seguidors de twitter, autors de blocs o usuaris de Flicker… Animeu-vos a participar,  potser esteu de sort i us toca aquest magnific llibre!

Cal dir que aquest sorteig és la primera de les sorpreses que tenim preparades, però n’hi haurà una altra de molt millor que anunciarem ben aviat i de la que podrà treure profit molta més gent. Però aquesta no us la podem desvetllar encara… Ja podeu estar a l’aguait!

Com sabeu el 26 de març tindrem a l’Eduardo Momeñe fent un taller per a espaifotografic. És una ocasió única per escoltar aquest gran fotògraf i divulgador, doncs aquest es el primer cop que ve a Catalunya com a ponent. Encara esteu a temps d’apuntar-vos, però us podem assegurar que més val no trigar massa a fer-ho, doncs ja queden ben poques places per assistir al taller.

Que hi hagi molta sort!

Tanquem la inscripció en el sorteig

Tal com varem anunciar, tanquem la llista d’inscripcions per participar en el sorteig.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Sortegem “La Visión fotogràfica” de l’Eduardo Momeñe!”

  1. Una magnífica iniciativa. Apuntat

  2. Fantàstic! Precisament pensava en comprar-me aquest llibre i ara em trobo que el puc tenir gratis i dedicat per l’autor. A participar!

  3. No tendré esta suerte…. Pero es una buena oportunidad para personas que lo admiramos. Gracias por la iniciativa

  4. No deixis de participar, Silvia. Tens tantes possibilitats de guanyar el llibre com qualsevol altre. També et suggerim que segueixis atenta al nostre web, ja que aviat anunciarem altres novetats molt interessants relacionades amb l’Eduardo Momeñe.

  5. Hola, m’agradaria molt tenir aquest llibre….!!! aviam si hi ha sort….!!!!

    Salutacions

    Maribel