avatar

Tercer aniversari històric

La Família EFEn el fil obert per en Joan Porredon us heu avançat agraint i felicitant per l’organització d’un dia tant rodó, però volíem fer-ho també des de la portada. Primer de tot a la Tere i a la  Senda i a les seves respectives FAMILIES (en majúscules) i seguidament a la resta d’assistents per la companyia, per una jornada d’aquelles que fan d’espaifotografic un lloc únic i estem segurs que això no és exagerat de dir.

La vetllada va començar al bar del Pere, allà hi va haver la retrobada amb gent que feia un parells d’anys que no ens veiem. Salutacions, i de seguida cap al quartel de Castillejos, el lloc triat per fer fotografies al mati, suposadament abandonat però amb força trànsit d’aficionats i semi-professionals de lo paramilitar, d’ambulàncies, d’helicòpters i de forestals. Varem poder fer poques fotos i aviat cap al tros. Allà ens esperaven els més sacrificats, amb el dinar a mig fer. No va faltar el vermut de rigor, la coca de recapte i el tast de vins del Clos Mont Blanc per part de la Senda, amb novetats de vins etiquetats expressament per aquesta trobada.

Tot seguit els calçots, que com ja han dit varen quedar boníssims i amb una salsa per llepar-se els dits. Quan ja no podíem més, va arribar la carn i les carxofes i per acabar una improvisada tarta d’aniversari, feta de coca i regada amb un altre vi dolç fabulós de Clos Mont Blanc.

Sobretaula, fotografia de grup, xerradeta i retirada general. Alguns vàrem quedar-nos a buscar espàrrecs i no vàrem sortir fins que ja es feia fosc, on el cel ens va oferir un bon espectacle de color.

Per tant, un dia immillorable en quan al temps, fantàstic per l’organització i perfecte per la companyia. Hauríem de salvar de tot això dos incidents que per sort no varen passar gaire de l’ensurt, l’amiga de l’Araceli va caure a la caserna i varen haver de posar-li punts i en Tru amb un cop a l’espatlla que el va fer passar per urgències.

Finalment érem 45 asseguts a taula. Un record per als que no vàreu poder venir i us esperem a la propera, que podria ser més aviat del que us penseu…

La foto de la família EF la va fer en Joan (nebot de la Tere), tot un crac, amb la càmera de la Llui.

Als que vareu venir a la calçotada, us preguem que seguiu penjant les fotografies al mateix fil.

Per cert, avui a la tarda no us descuideu de mirar la llista amb els números del sorteig dels dos llibres de “La Visión Fotogràfica” de l’Eduardo Momeñe.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.