avatar

Un taller recomanat: il·luminació i retrat editorial

Taller d'il·luminació i retrat a Studio LightroomNo es habitual que anunciem tallers externs, però els amics de Studio Lightroom, amb qui estem mirant d’establir una certa col·laboració, organitzant un Taller d’Il·luminació i Retrat Editorial que creiem que pot ser molt interessant, sobretot per als que ja tinguin un cert domini i vulguin fer un pas al món de l’estudi i el retrat.

Es farà el cap de setmana del 25, 26 i 27 de febrer a Barcelona, en el propi Studio Lightroom, de 10 a 14h i de 16 a 20h i està dirigit a alumnes amb un nivell mitjà o avançat. Es un taller intensiu de 16 hores amb una tutoria de 4 hores per analitzar els resultats.

Estarà dirigit per Rafael Roa, reconegut fotògraf madrileny, que ens guiarà a través de la història i evolució del retrat com a gènere i el seu reflex i implicacions en les experiències pràctiques del fotògraf en l’àmbit del retrat editorial i corporatiu, amb especial atenció en les tècniques i recursos d’il·luminació així com en la forma de relacionar-se amb el personatge.

Tindrem l’oportunitat de treballar en un estudi professional equipat amb els últims generadors de la marca PROFOTO, i conèixer de primera mà tots els accessoris professionals que s’utilitzen en la disciplina de retrat.

Un assistent del Studio Lightroom s’encarregarà de resoldre qualsevol dubte tècnic o de material i podreu disposar d’equip professional PROFOTO 8a, Flaixos Compactes D1, octa, finestres, paraigües, càmeres i objectius Cànon i Nikon, reflectors, etc.

Equip i requisits per part dels participants: càmera rèflex digital i (opcional) ordinador portàtil i maneig de la càmera digital, sigui reflex, mirrorless o EVIL i les seves òptiques

Comptarem amb la participació de Joan Vendrell de Naturpixel, que també ens donarà una interessant xerrada sobre gestió de color.

El taller es realitzarà a Studio Lightroom, carrer Pere IV, 51, 4 º 4 ª, de Barcelona (veure mapa)

Preu: 300 €

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.