avatar

Últimes places pel taller fotografic al Marroc, amb Oriol Alamany

Fa aproximadament un mes es va fer a Barcelona (al IEC) una jornada sobre fotografia de paisatge. El gran èxit que va tenir es un bon indicador del gran interès que desperta, entre els aficionats, aquest tipus de fotografia. Encara que la majoria acabi fent la sortida al Montseny, tots somniem en fer algun viatge llarg, potser a un lloc exòtic on esbravar-nos amb la nostra càmera i on poder practicar tot el que hem vist i après.

Com ja varem anunciar a finals del 2010, Espaifotografic col·labora (de forma desinteressada) en el taller fotografic que fan  l’Oriol Alamany i l’Eulàl·lia Vicens i la gent d’Africatraks i que es prepara per aquesta propera Setmana Santa, concretament del 16 al 24 d’abril.

Dunes al desert del Sàhara (© Oriol Alamany)

És una excel·lent oportunitat de practicar la fotografia de viatges i natura amb un dels fotògrafs amb més prestigi i projecció internacional del nostre país. Si esteu pensant en alguna activitat fotogràfica i teniu la possibilitat d’aprofitar les vacances de Setmana Santa per fer-ho, estem segurs que gaudireu d’una experiència inoblidable.

Però si es així no badeu, queden ben poques places per omplir.

Es tracta de recórrer el país en vehicles 4×4 (màxim tres persones per vehicle) cercant els indrets ideals per fer fotografies de viatge i natura. Un taller pràctic de fotografia sobre el terreny, acompanyat per Jordi Gomis, expert guia coneixedor del país, i també pel fotògraf professional Oriol Alamany, beneficiant de l’experiència que com a creador d’imatges ha adquirit en vint anys de viatges al voltant del globus i diversos viatges al Marroc.

Al·llarg dels nou dies de primavera que passarem al nord d’Àfrica, l’Oriol estarà a disposició dels assistents com a assessor fotogràfic, mentre que en Jordi Gomis s’ocuparà de guiar-nos pel Marroc i l’Eul·lia Vicens del bon desenvolupament de l’activitat.

Aquest Taller Fotogràfic al Marroc no és com els oferts per altres agències de viatges. A l’hora de triar, compara els serveis oferits i tingues en compte que:

 • L’itinerari l’han dissenyat fotògrafs pensant en fotògrafs, sobre la base de la nostra experiència prèvia en el país i pensant bàsicament en l’obtenció d’imatges.
 • A més d’un expert guia i els conductors locals, tindràs a la teva disposició a un fotògraf professional en actiu, col·laborador habitual de les més importants publicacions especialitzades en viatges i natura, i amb una àmplia experiència en la realització de cursos i tallers, tema en el qual·l’Oriol va ser pioner a Espanya. A més d’aprendre sobre el terreny com treure el millor partit al teu equip fotogràfic i les tècniques per captar interessants imatges, també veurem com s’organitza un fotògraf durant un viatge i així mateix farem sessions de comentari de les fotografies realitzades.
 • Donades les peculiars necessitats de la fotografia digital ens allotjarem cada dia en hotels (excepte una nit que acamparem en una haima a les dunes) per així poder disposar d’electricitat per recarregar càmeres, flaixos i usar ordinadors portàtils. Això ens permetrà descarregar les targetes de memòria i visionar i comentar les imatges en les pantalles dels ordinadors.
 • Mentre que l’horari habitual en els viatges organitzats impedeix gaudir de les llums en el millor moment del dia per fer fotografies, el nostre grup funcionarà d’una manera totalment diferent, esmorzant aviat per no perdre oportunitats i així poder captar les millors llums de l’alba.
 • Els desplaçaments es realitzaran en amplis vehicles 4×4 amb conductor, amb un màxim de tres participants per cotxe per disposar de més comoditat en els desplaçaments i per facilitar el transport de l’equipatge fotogràfic.
 • Tots els participants al taller comparteixen la teva passió per la fotografia, els viatges i la natura, el que serà motiu d’interessants converses i enriquidors debats.
 • Dates: 16 a 24 d’abril 2011 (Setmana Santa).
 • Instructor de fotografia: Oriol Alamany.
 • Guia: Jordi Gomis.
 • Coordinació: Eulàl·lia Vicens.
 • Preu: 1.880€ (30% en fer la reserva, la resta un mes abans del viatge).
 • Places limitades.

Reserves

Els que desitgen formalitzar la seva reserva podeu contactar amb Jordi Gomis d’AfricaTracks en info@afrikatracks.com o al telèfon 606444654. Per a consultes i informació addicional contactar amb Oriol Alamany o Eulàl·lia Vicens en talleres@alamany.com o bé trucant al 93300 82 28.

Serveis inclosos

 • Vols amb avió de Madrid o Barcelona fins a Marràqueix, i de Fes a Madrid o Barcelona. Taxes no incloses. Trasllats aeroport/hotel/aeroport.
 • Nou dies de viatge pel Marroc en amplis vehicles 4×4 incloent el combustible i els conductors locals. Màxim de tres participants per vehicle per a major comoditat i facilitat per al transport de l’equipatge i equip fotogràfic.
 • Taller pràctic de fotografia de viatges i natura amb el fotògraf-instructor Oriol Alamany, assistit per Eul·lia Vicens.
 • Esmorzars i sopars durant tot el viatge, excepte la nit a Marràqueix.
 • Tots els allotjaments en hotels en habitació doble compartida, excepte una nit en una haima al desert.
 • Suplement per habitació individual: 250€.

Serveis no inclosos

 • Taxes d’aeroport que poden variar segons la data (al novembre 2010 són de 99,17€ per persona).
 • Els dinars a migdia i un sopar a Marràqueix.
 • Assegurança de viatge (opcional).
 • Despeses personals, menjars i begudes extres, propines, etc.
 • Activitats opcionals fora de programa.
 • L’empresa es reserva la possibilitat de variar l’itinerari per causes de força major.

Enllaç a la noticia de la web de l’Oriol Alamany

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Últimes places pel taller fotografic al Marroc, amb Oriol Alamany”

 1. El Marroc és un país meravellós per a la fotografia, tant a nivell dels paisatges, com de les seves ciutats i la seva gent.
  Aquest viatge fotogràfic fa molt bona pinta i ,encara que ja he estat 6 cops al Marroc, si tingués prou vacances aquest any, no dubtaria en apuntar-m’hi.