avatar

Xerrada-Col·loqui amb Eduardo Momeñe (acte gratuït)

Com ja deveu saber el 26 de març tenim preparat un taller amb l’Eduardo Momeñe. Segur que serà una gran jornada i de la que tots els que hi assistim en traurem força profit.

Encara queda alguna plaça lliure pel taller, però tot i això sabem que ha despertat gran interès i que tots els que ho voldrien no podran assistir-hi. Per aquest motiu, hem decidit organiztar una xerrada-col·loqui gratuïta amb Eduardo Momeñe per a tothom que hi estigui interessat, independentment si a l’endemà pot o no assistir al taller.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Així doncs, el dia abans del taller, divendres 25 a les 7 del vespre fins aproximadament les 9, podrem estar amb l’Eduardo Momeñe en una xerrada-col·loqui al voltant de la fotografia. Un acte distès i obert que no te res a veure amb el taller de l’endemà, que evidentment serà una jornada amb un plantejament més concret i immersiu al voltant de la mirada fotogràfica i del procés creatiu.

Com que no en teniem prou, encara hem preparat una altra sorpresa que pot servir per animar als indecisos: després de la xerrada-col·loqui, farem un sorteig d’obsequis cedits pel nostre patrocinador DISEFOTO, coneguda empresa d’importació i distribució d’equips i accessoris fotogràfics que representa marques tan importants com Leica, Lowepro, Slik o B+W, entre d’altres. A més, DISEFOTO és  patrocinador del Concurs Mensual EF.

En resum: en acabar l’acte tres persones afortunades s’enduran una motxilla Lowepro SlingShot 300 AW, un trípode Gorillapod SLR i un tripode Gorillapod Magnetic, respectivament. Cal dir gaire més?

Obsequis cedis per DISEFOTO

La Xerrada-Col·loqui tindrà lloc al Teatre de la Massa (Plaça el Teatre 1, Vilassar de Dalt, veure mapa) a 20 minuts de Barcelona. El teatre té força capacitat, però us preguem que ens confirmeu la vostra assistència complimentant el formulari adjunt, per tal que puguem fer una previsió de l’aforament.

Podrem escoltar al mestre i també preguntar, trobar-nos amb gent amb la mateixa afició i, per què no? Potser ens pot tocar un premi!

Us hi esperem el divendres 25 de març, no hi falteu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.