avatar

3er. Premi de Fotografía CLOS MONTBLANC

No ens en podem estar de dir-ho, el Celler Clos Montblanc sempre han estat molt generosos amb EF. Aquest cop ens en volem fer ressò d’una de les activitats que fan i que a sobre està relacionada amb el que fem aquí i poder així expressar d’alguna manera el nostre agraïment.

És un concurs de fotografia sobre la ruta del Cister i el Vi. Ja ho sabeu “EFerus”, cap a la ruta del Cister

Tema: la ruta del Cister i el vi

 1. Podran concórrer al Premi les col·leccions originals que reuneixin les condicions següents:
  1. Versar sobre “La Ruta del Císter i el vi”.
  2. Ésser inèdites.
  3. Màxim de 3 fotografies en color, blanc i negre o monocrom realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica.
  4. Les fotografies es presentaran muntades sobre cartró ploma de 40×50 cm, blanca o negra. Els costats de la fotografia podran ser com a màxim de 40 cm i amb mida mínima lliure.
  5. Els originals portaran en el revers el lema amb el qual es presenta la col·lecció, el número que identifica cada fotografia dins la col·lecció i el lloc on han estat preses.
  6. No haver estat premiades ni trobar-se pendents de la resolució d’altres premis.
 2. S’estableixen 3 Premis:
  1. Primer: 500€
  2. Segon: 300€
  3. Tercer: Lot Clos Montblanc
 3. La col·lecció guanyadora passarà a ser propietat de Clos Montblanc (Bodegas Concavins, S.A.) que se’n reserva els drets d’exposició i reproducció, fent-ne esment sempre del nom de l’autor d’acord amb la llei de propietat intel·lectual vigent.
 4. Les col·leccions no portaran la identificació de l’autor, però sí un lema, i aniran acompanyades d’un sobre tancat, a l’exterior del qual constarà el mateix lema i que contindrà el nom, els cognoms, l’adreça i el telèfon de l’autor, així com una breu nota biogràfica.
 5. Les col·leccions es presentaran, directament o mitjançant correu certificat a Bodegas Concavins, S.A. “III Premi Clos Montblanc”. El termini de presentació de les col·leccions finalitzarà a les 14 hores del dia 11 de juliol de 2011. En les col·leccions trameses per correu certificat s’acceptarà com a data vàlida pel còmput del termini i la consignada pel servei de Correus en el sobre o paquet. Clos Montblanc no assumirà cap responsabilitat per les pèrdues, endarreriments o els danys causats durant la tramesa.
 6. El jurat estarà format per personalitats del món de la fotografia.
 7. El Premi podrà ésser declarat desert si el jurat considera que els originals no assoleixen la qualitat suficient. La Resolució del jurat, prèvia notificació al guanyador, es farà pública tot coincidint amb l’acte de lliurament del premi i posteriorment es podrà consultar en la pagina web de Clos Montblanc.
 8. No és exigible la devolució dels originals presentats.
 9. El lliurament del Premi tindrà lloc en un acte públic al celler Clos Montblanc, i amb l’assistència de l’autor guardonat.
 10. La participació en aquest premi implica l’acceptació de les seves bases i de la resolució del jurat, que serà inapel·lable.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “3er. Premi de Fotografía CLOS MONTBLANC”

 1. Una iniciativa per aplaudir realment. En la darrera edició vaig tenir el goig de ser un dels membres del jurat i va ser una molt bona experiència encara que sempre es complicat definir el veredicte final i més si, com l’any passat, havia moltes fotografies que podien ser premiades.

  El tema del vi i la tota la ruta del Cister és una bona font d’inspiració, sobretot pels que us agrada l’estètica les paissatge “pseudosegarrenc” que, ara mateix, te un color verd espatarrant!!

  [obro broma] També seria una bona iniciativa que una de les fotografies es facin després de beure mitja ampolla d’aquell vi dolç que vam poder assaborir a la calçotada…[tanco broma]

 2. Porre per nosaltres si que va ser un goig tenir-te com a jurat.
  A veure aquest any com va el tema participació…