avatar

5a edició de l’esdeveniment artístic i gastronòmic Slideluck Potshow

Slideluck Potshow: fotografia i gastronomia

Slideluck Potshow, l’esdeveniment artístic i gastronòmic torna a Barcelona, en la seva cinquena edició a la ciutat, el 14 de maig a les 20:00 al Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3), amb la col·laboració de Barcelona Photobloggers.

Slideluck Potshow reuneix a persones relacionades amb la fotografia i l’art, en un sopar amb projecció d’imatges. L’objectiu és crear un punt de trobada fora dels circuits públic i privats habituals, sense finalitats lucratives ni comercials on, a més de la projecció dels treballs fotogràfics i artístics, tots els convidats han d’aportar una contribució gastronòmica.

L’esdeveniment comença amb la projecció consecutiva de tots els treballs, amb una duració individual màxima de 5 minuts, seguit d’un sopar d’un parell d’hores on es comparteix el menjar que cada convidat ha portat.

Slideluck Potshow és una oportunitat per a fotògrafs, artistes i amants de l’art, per a reunir-se i compartir les seves noves propostes, en un ambient d’intercanvi, vital, fresc i divertit.

“Podeu enviar els vostres treballs fins al proper 17 d’abril. Les presentacions no poden durar més de 5 minuts, encara que en general
solen ser més curtes. Els organitzadors recomanen que una projecció inclogui entre 15 i 40 imatges. Aquí trobareu les instruccions que cal seguir per enviar una proposta. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb l’organització mitjançant un correu electrònic a barcelona@slideluckpotshow.com

SLIDELUCK POTSHOW BCN 5
Dissabte 14 de maig, 2011
20:00 Projecció
21:30 Sopar

CC PATI LLIMONA
Regomir 3 (veure mapa)
Barcelona 08001

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.