avatar

Disefoto a Sonimagfoto & Multimedia 2011

Stand de DiseFoto a Sonimagfoto & Multimedia 2011DiseFoto ha estat present en l’edició d’enguany del saló de la imatge i la fotografia Sonimagfoto & Multimèdia, celebrat del 23 al 27 de març al recinte firal de Gran Via de Barcelona.

Els aficionats i professionals que van visitar l’estand de DiseFoto, de disseny innovador, van poder veure i provar els productes de les marques més destacades (Lowepro, Leica, Minox, B + W, Gorillapod, ACME MADE, Giotto, Slik i Panodia), incloent interessants novetats per a aquest 2011.

Els més afortunats van trobar targetes amb premi sorpresa amagades en alguns dels nostres productes, que els permetien escollir el producte que més els agradés, entre els quals càmeres Minox Spy Camera, bosses Lowepro Versapack 200 AW, trípodes Giotto GSTM9341 o Gorillapod SLR Zoom amb ròtula BH, entre altres. Així mateix, en l’espai anomenat Àrea Multimèdia, els visitants podien registrar-se per rebre la Newsletter de DiseFoto i participar en el sorteig de diferents productes DiseFoto.

Detall del stand de DiseFotoEl disseny de l’estand va estar en boca de tots els visitants, com també la nostra bossa amb la imatge de la càmera Leica M9 per una banda i la Lowepro Toploader AW per l’altre. La seva acceptació va ser sorprenent i els visitants de la fira no van deixar d’apropar-se al nostre estand per aconseguir-la. Una altra de les estrelles de la fira va ser el nostre maniquí amic Ferran, situat a la part alta del nostre magatzem, atent a tot el que passava al nostre estand, prenent fotos per donar testimoni gràfic d’allò més interessant.

Per a més informació, us recomanem visitar la pàgina web de DiseFoto , que ofereix una informació detallada i constantment actualitzada sobre els productes representats per l’empresa, així com una secció de notícies amb les últimes novetats, un apartat pròximament amb els articles de pròxima aparició i un Àrea Distribuïdor per a clients. A més, l’usuari té l’opció de subscriure’s a la Newsletter de DiseFoto des de la pròpia pàgina web per estar sempre informat de qualsevol novetat oferta o promoció.

Entre alguns dels productes destacats que es van poder trobar a l’estand de DiseFoto, podem destacar:

  • La gamma complerta de Leica en exposicióEl nou sistema modular de transport d’equip audiovisual i electrònic Lowepro S & F.
  • Les noves motxilles i bosses d’espatlles per “blocaires i periodistes urbans Lowepro Compuday Photo.
  • La gamma completa Leica, incloent la compacta d’alta gamma Leica X1 i el mític sistema M, amb la càmera M9 al capdavant.
  • Els filtres d’alta qualitat “Made in Germany” B + W, amb els filtres d’alta gamma XS-Pro amb el nou recobriment MRC nano.
  • Tota la gamma dels revolucionaris trípodes de potes flexibles Gorillapod, incloent els models Original, Magnetic i Vídeo, a més de les torxes de llum Gorillatorch, amb el model Blade com a novetat més destacada.
  • Les mítiques càmeres miniatura Minox.
  • Els trípodes Giotto, amb les sèries professionals MTL al capdavant.
  • Els books de presentació de la prestigiosa firma Panaodia, ara disponibles en més mides especialment orientats als formats digitals.

Recordem també que aquest mateix cap de setmana durant la xerrada amb l’Eduardo Momeñe, es va fer el sorteig de material fotogràfic cedit pel nostre patrocinador Disefoto.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.