avatar

“Fotografies” s’estrena el divendres 8 d’abril al Canal 33

Imatge del programa "Fotografies" de TVCCom ja vam anunciar fa uns mesos, Televisió de Catalunya inclou en la seva programació un nou espai dedicat a la fotografia, titulat Fotografies. Després d’anunciar-ho en la presentació de la nova temporada pels volts del mes de setembre passat, només faltava saber quan començaria a emetre’s el programa. Sembla ser que ja tenim data i aquesta no és gaire llunyana: serà el proper divendres 8 d’abril a 3/4 de 10 del vespre i pel Canal 33 (com ja ens havien dit).

Després de mesos de feina per enllestir el programa, serà la setmana vinent quan començarà aquest nou programa que constarà de 13 capítols que abastaran 13 camps diferents de la fotografia: el retrat, la publicitat, el fotoperiodisme, la fotografia de moda, la d’esports, la de natura, el paisatge, etc. Tots conduïts per l’Antoni Tortajada amb la col·laboració de fotògrafs reconeguts del nostre país: Oriol Alamany, Iñaki Relanzón, Jordi Cotrina, Josep Maria Roca, Miquel Arnal, Judith Vizcarra, Lorena Ros i també com no, la nostra propera ponent als tallers d’EF, la Lola Montserrat.

Podeu veure’ls tots a la notícia que vam publicar el mes de setembre.

Sembla ser que el primer programa parlarà de la fotografia de paisatge amb el conegut fotògraf Oriol Alamany.

Així que, esperant a posar el Canal 33 quan comenci Fotografies el proper divendres dia 8 a les 21:45 hores, us tornem a deixar amb la presentació del programa, de la mà del mateix Antoni Tortajada:

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris15 comentaris a ““Fotografies” s’estrena el divendres 8 d’abril al Canal 33”

 1. Quina bona noticia, jo sòc fotografa i la veritat es que está molt bè ja era hora que fecin alguna cosa més que programes del cor per televisió.

 2. Estarem a la pista. Gracies per la informació

 3. La meva intenció es grabar els capítols, perque amb una durada de només 25 minuts, imagino que seran densos i caldrà llegir entre línies i repassar les diferents tècniques de cada participant vàries vegades.

  Per cert que també m’inquieta saber en quin idioma respondrà un dels participants, l’O. Alamany, qui en el seu blog, respon en anglès les preguntes en anglès, en castellà les fetes en castellà pero no en català les fetes en català, sino en castellà.

  El seu blog és: http://blog.alamany.com/2009/10/canon-eos-7d-5d-mkii-and-1ds-mkii-image.html

  I diu perquè no respon mai en català.

  Salutacions i a menjar-nos les ungles fins el 8 d’abril !

 4. Tinc moltes ganes de veure aquest programa, que espero en candeletes des de que vaig tenir noticia que es preparava.

  Ramon, jo crec que la resposta que et dona l’Oriol Alamany a la teva preocupació lingüística sobre l’ús del català al seu bloc és absolutament raonable i comprensible. És el seu pati i l’escombra com millor li sembla. En qualsevol cas, crec que el teu comentari es desvia considerablement del tema sobre el que tracta la noticia i té un to de fons que, personalment, em sembla fora de lloc. Possiblement no he sabut interpretar correctament el sentit del teu comentari, pel que et demano disculpes anticipades.

  Oriol Alamany té tot el nostre respecte com a gran fotògraf, que ho és sense cap dubte, i també el nostre apreci com a bon amic. Hi ha gent que fa una tasca efectiva i tangible per situar i donar a conèixer Catalunya al món amb la seva feina diària i constant, no amb paraules i consignes; Oriol n’és un bon exemple.

  En qualsevol cas, espaifotografic és un lloc web dedicat a l’afició per la fotografia, no a les reivindicacions politico-lingüístiques. Aquí, per sobre de tot, es respecten les opinions, postures i opcions personals i es rebutgen les imposicions de qualsevol mena i color.

 5. Els amics de totsrucs.cat com ja van fer amb EL GENI DE LA FOTOGRAFÍA ja han obert el fil del seu fòrum per posar els enllaços a les descàrregues dels programes.

  Gràcies Petiso!!