avatar

Fotògrafs del foc (II)

Bombers d'Andorra, per Lluís CalsinaNo estava previst dedicar una segona part a l’article de la setmana passada sobre els fotògrafs del foc, però aquesta setmana hem conegut una notícia sobre el tema i, com que això no és gaire habitual, aprofitarem per a ressenyar-ho.

Com recordareu, vam comentar que aquest és un gènere fotògraf molt espectacular, una mica perillós, i no gens conreat a casa nostra. Era així, oi? Doncs gràcies al Diari d’Andorra hem descobert que el darrer dimarts els Bombers d’Andorra van presentar, en motiu del cinquantè aniversari d’aquest cos, un llibre de fotografies que recull imatges de les seves intervencions en emergències.

L’autor és Lluís Calsina, fotògraf andorrà (aquí podeu veure la seva web), que durant deu anys ha estat cobrint les actuacions dels bombers, evidentment amb l’aprovació d’aquests, que, segons diu, li van donar carta blanca.

Val la pena fer una ullada a les cròniques del Diari d’Andorra i del diari Bon Dia, on expliquem més detalls del llibre, que es podrà comprar a les llibreries del país dels Pirineus, però no es diu res de la distribució més enllà d’aquest territori.

Finalment, i aprofitant que ens ho va fer saber en un comentari de l’anterior article, us recomanem, si no el vau veure, el reportatge sobre els bombers de Mataró que va fer el company Enric Sirera, i que va penjar al seu canal de Youtube:

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Fotògrafs del foc (II)”

  1. Moltes gràcies per haver publicat el treball!!!

    enric

  2. Gràcies a les entrades recents a la meva web provinents d’aquesta us he pogut descobrir. He de dir que el article sobre els Bombers de Foc m’ha sorpres gratament. Felicitats per la vostra web i el seu ric contingut. A partir d’ara us aniré visitant.
    Gràcies per el vostre article que amb el vostre permis el comparteixo al meu Facebook.
    Lluis Calsina

  3. Benvingut, Lluís, i moltes gràcies pel comentari!